tiistai 17. maaliskuuta 2009

ompelointizone

On olemassa paljon erillaisia zoneja.

Kun esim siivotessa saa hyvän vauhdin päälle niin pääsee mukavaan siivouszoneen josta ulos tultaessa asunto on puhdas ja mieli hyvä. :)

Tällä hetkellä olen ompelointizonessa ja jotain on pakko saada valmiiksi kokoajan. Nään unia malleista ja kankaista ja jos olisin oikeasti taitava olisin jo ilmoittautunut suomen muodin huipulle ohjelmaan että voisin ommella telkkarissa. :D

Kuitenkaan aina ei ole selvää visiota mitä kankaasta tulee kun sen kotiin tuo.
Tänään löysin euriksesta useamman iso printtisen kumman kankaan joista olen visioinut jo vaikka mitä.Itsellä ainakin kankaasta syntyy visio ,harvoin toisinpäin.

Tänään tein piponkin.Sain pikapyynnön pienen tytön 2v lahjaksi ja vaikka en kauhean tuttu ollutkaan toivotun henkilön kanssa niin voitteko arvata kuvasta kenestä on kyse? :D
Harmittamaan jäi vain että minulla ei ollut beigeä lankaa.Mimolle syntyi tästä aika voimakkaasta printistä lyhyt helmainen mekkonen.Kangas on kollegea ja kisujen takia ostettu. :)
Jämäkankaissa on myös välillä se huono puoli että printti saattaa olla vinossa tai hajalla tai kankaassa muuten joku vika.Helman kuvion kohdistuksesta voimme todeta tämän.
Aamulla taas kuvia mekosta in action.

5 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen, silloin saa paljon aikaiseksi mutta kaikki ylimääräiset häiriöt hermostuttavat. Tuo hattu on tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. Tosi mahtis hamonen!

  Ja onks pipa Minnille?

  VastaaPoista
 3. Lahjan saaja taatusti ilahtuu hienosta Maisa-piposta. :)

  Ihana tuo Mimolle tekemäsi mekko. Just nimenomaan niin mäkin yleensä teen, että menen kangaskauppaan katseleen ja hypisteleen kankaita, ja sitä kautta haen inspiraatiota. Ootan, että pääsen teidän Eurikseen kankaita hiplailemaan. Toivottavasti meillekin löytyy jotain kivaa.

  Meillä poitsu edelleen vatsataudissa. Pariin päivään ei ollut ukkeli ykännyt, vaan "vain" ripuloinut, ja nyt sitten tänään taas ykäs aamupalapöydässä.

  VastaaPoista
 4. Ihania molemmat! Voi kun itse osaisi tehdä tuollaisia...pitää yrittää opetella :)

  VastaaPoista
 5. Pitäisköhän minunkin tilata sinulta Maisa-pipo kohta 3 v. täyttävälle kummitytölleni Aamulle lahjaksi? Olisi varmasti kova hitti.

  VastaaPoista