tiistai 3. maaliskuuta 2009

Sisukas

Hain muuten ennen mimoa Sisukkaaseen töihin kun heillä oli pika tarve.
Ylsin varahenkilöksi mutta mimo ilmoittelinkin sitten tulostaan. :)

Tämä nyt ei liittynyt oikeastaan kuin otsikkoon joka taas liittyy siihen että sisuunnuin kaavaongelmasta ja säätelin ja vääntelin ja tein mimolle tunikan.Huomenna nähdään miten istuu.Muutaman kohdan nimittäin jouduin uusiksi ottamaan ja korjaamaan.

Mutta tässä nyt vielä illan iloksi se mekkonen

Aamunaamainen mallimimo. :)11 kommenttia:

 1. Kiva nettikauppa se Sisukas, kun on niin laaja valikoima. Mukava nimikin. Tosi ihanat värit ja kuosi on tuossa ompelemassasi tunikassa :)

  VastaaPoista
 2. Minusta Sisukkaassa on enemmän huonoja kuin hyviä puolia. Hyvä puoli on hyvä valikoima. Huonoja puolia mm. hitaat toimitukset, hitaat rahojen palautukset (joku aiheesta bloggasi taannoin), himpun kalliimmat hinnat kuin muualla...

  VastaaPoista
 3. A joo ja tunika on siis todella veikeä! Ihana kuosi!

  VastaaPoista
 4. Ihana aamunaama ja suloinen tunika. Minua ärsyttää sisukkaassa nimenomaan tuo valikoima, samat pari vuotta vanhat kamat roikkuvat ikuisuuksia mukana joten nettisivuilta on vaikeaa löytää etsimäänsä. Plussaa se, että myyvät niin montaa merkkiä.

  VastaaPoista
 5. Olipas kurja kuulla, että Ottobren kaavoitus on niin jättisuurta. Olen vähän suunnitellut kesämekkojen ompelua Kuopukselle, mutta eipä taida niistä kaavoista sitten olla apua mulle. Neiti kun on pieni sirppunen, tai ehkä normimittainen mutta hoikka kuin mikä.

  Sun ompeluksissa on aina niin värikkäät kankaat, että en oikein tiedä ihaillako vai kauhistella. :) Sopii kyllä pikkuneidillesi mainiosti, meillä tyydytään vähän hillitympiin väreihin.

  VastaaPoista
 6. Hei nyt sitä vaatepuotia pystyyn, että pääsee muutkin ihastelemaan ja ostamaan lipastoihinsa teitin tuotoksia <: Sulla on niin silmää noille jutuille! aivan ihana tuo tunikakin. oivoi <3

  VastaaPoista
 7. Minä olen kerran Sisukkaasta tilannut ja silloin toimi ihan kuten luvattiin. Mutta huonoa olen kuullut minäkin muilta.

  Tosi vautsi tunika! :)

  VastaaPoista
 8. Kerran minäkin Sisukkaalta tilasin ja ainoaksi jää, ei toiminut mikään.
  Onneksi on muitakin hyvällä tarjonnalla olevia nettikauppoja :)

  VastaaPoista
 9. Hieno tunika! Ja ihana aamu-mimo.:)

  Vähän jo alkaa tehdä mieli kaivaa omakin ompelukone kaapista pölyttymästä ja koittaa mitä site itse sais aikaan.

  VastaaPoista
 10. Ihana mekkonen pikku typyllä :) Meijän poika (2,5v) katselee aina Mimon kuvia suurella hartaudella ja huutaa vaan "lisää, lisää"

  VastaaPoista
 11. Hanna kiltti, mulla olisi yksi pyyntö. Voisitko siirtää ne ruokapostaukset vanhasta blogista tänne? Siis jos siitä ei olisi kamalasti vaivaa.

  Tänään taas duunissa mietin, mitä tänään syötäis ja muistin sun reseptit mutta sitten ei ollutkaan aikaa etsiä niitä.

  VastaaPoista