tiistai 3. maaliskuuta 2009

Tänään


kävimme mimon kanssa mellukirppiksellä kun siellä tiistaisin vaihtuu pöydät.

Olemme nyt pari viikkoa käyneet tiistaisin siksi että edellisellä viikolla on aina löytynyt jotain kivaa.
Tänään löytyi Molon pinguhaalari 1.50€.Kertokaapa joku asiaan perehtynyt onko tämän tarkoitus olla yökkäri vai mikä? Meille se eksyi yökkäriksi ja koko 86cm on mimolle passeli.Tuttuja näkyi. :DKoska edelleen oli tunne että jossain on vielä minulle jotain kävimme kaisaniemen eurokankaassa.Siellähän oli sitten keltaista ja liilaa joustofroteeta ja limeä ja vadelmaa resoria. :)
Siis siinnä missä säästin kirppiksellä pistin euriksessa menemään.Otetaanpa pieni sanaleikki niin saadaan tähän loppuun vielä purettua tämän hetkiset fiilikseni.
Eli : ota tuon pinguhaalarin valmistaja ja seuraava sana on sellainen iso alue päässä silmien yläpuolella ja päätteeksi :ssa.
Got the picture?
No hyvä,Nimittäin Ottobren kaavat!! argh!! Niin ihania kivoja malleja ja ah niin väärän kokoisia!!
Vaikka olen jokaista kaavaa joutunut tähän mennessä muokkaamaan toiveikkaana piirsin tunikan kaavat suoraan 80cm koosta.Ja mitä vielä! Näyttäkää minulle suomalainen 80cm lapsi jonka paidan tarvitsee olla kokoa 120cm! Leikkaan ilman saumanvaroja ja silti kokoa on niin runsaasti että sisälle mahtuu kaksi mimoa.Ketuttaa käyttää kivaa kangasta siihen että vaatteen puolivälissä näen että koko on aivan väärä eikä mitään ole tehtävissä. :(
Tuon alimman pinkki-mustan ribbitrikoon siis menin jo pilaamaan suurilta osin...
Pöh ja höh.

Tyhmät kaavat. :/

9 kommenttia:

 1. Mä olen noita Molon haalareita käyttänyt poitsulle yökkäreinä.

  Ai, te kävitte samassa Eurokankaassa kuin mekin. ;) Me vaan taidettiin olla hieman aiemmin liikenteessä. Mäkin noita violettia ja keltaista froteeta katsoin, mutta totesin, että ovat passelimmat tytölle. Ja just tuota t.sin. (vai onko se tummanvioletti)-v.pun. raidallista trikoopalasta pyörittelin pitkään käsissäni, mutta jätin sitten kauppaan.Meinasin siitä ekaluokkalaiselle pitkähihaista paitaa, mutta sitten totesin, että hänellähän on melkein samanvärinen jo muutenkin.

  Poitsulle muuten tuli yhtäkkiä Mimotsu mieleen tuolla Eurokankaassa. Höpötteli kovasti Mimosta. :O

  Tehdään tärskyt jonain päivänä Itiksen Eurikseen. Siis jos teille käy aamupäivä?!?

  VastaaPoista
 2. Molon haalri on huippu löytö ja yökkärinä minäkin pitäisin.
  Nöpöllä on Molon 80cm yökkäri vielä iso!

  VastaaPoista
 3. kiitos sande että armeliaasti jätit minulle nuo kankaat. :D

  meille aamupäivä käy jos se on jotain 10-12 välillä tai sitten iltapäivällä 12 jälkeen riippuu miten neidin nukutan.

  VastaaPoista
 4. Ihana Molon haalari ja tosi halvalla sait(olen kade) :) Meilläkin tollasta käytetään yökkärinä.

  VastaaPoista
 5. Mimo on kyllä niin suloinen tyttö =)

  VastaaPoista
 6. Joskus aiemmin ompelin lapsille paljon. Oma äitini on ensimmäiseltä ammatiltaan ompelija, kätevä nainen joka tekee vaatteita ilman kaavoja. Äitini on iskostanutkin mieleeni melkoisen angstin valmiskaavoja kohtaan. Toki niitä käytin kun lapsille vaatteita ompelin, mutta monesti niihin äiti teki omat muutoksensa tai piirsi uudet, paremmat.

  VastaaPoista
 7. Oletpa löytänyt Molon haalarin hyvään hintaan. Meilläkin vastaavat ovat yökkärikäytössä.

  Sinun Ottobre kommentit ovat niin totta! Aivan ihania vaatteita, mutta käsittämättömän leveitä malleja. Meidän pojat ei edes ole mitään hoikkeliineja, varsinkin pienempi on vielä melkoinen keskivartalon kohentaja, mutta silti noihin Ottobren malleihin mahtuisi aina vähintään kaksi lasta leveyden puolesta.

  Kovin vähän kyllä tulee nykyisin ommeltuakaan. Perushousuja ja kestovaippoja on tullut tehtyä, kun niihin on toimivaksi todetut kaavat. Ja viime aikoina olen suruutellut tilkuista nukenvaippoja, joita vien tuliaisiksi ja lahjoittelen sinne sun tänne. Mutta jos tietäisi saavansa jostain suoraan toimivat kaavat johonkin muuhunkin niin voisi innostua johonkin muuhunkin.

  Niin ja hieno tähtitunika tuossa toisessa postauksessa!

  VastaaPoista
 8. Soita Hanna sinne mellukirppuun ja varaa se mistä oli puhe, jos se viel siel on!

  VastaaPoista
 9. Minun mielestäni tuollaista Molon haalaria voipi käyttää ihan päivälläkin. Poitsulla on Molon saukko-haalari odottamassa kaapissa ja ajattelin kyllä kotosalla päivällä sitä pitää, on se niin ihana.

  VastaaPoista