perjantai 6. maaliskuuta 2009

Vauva-aika nautitaan raakana


Tänään kävimme mimon kanssa katsomassa miltä uusi neuvolatäti näytti.

Tykkäsimme oikein kovasti ja mimo esitteli kaikkia taitojaan.Rokotuskin tuli mutta sitä ei turhaan jaksettu parkua.

Mimon speksit tällä hetkellä: 77cm,9073g ja kuuppa 46,5cm.

Olen kotona mitannut mimon ainakin kolme senttiä pidemmäksi! :D

Saimme luvan syödä ja herkutella sen kummemin välittämättä muusta kuin sokerista ja hampipesuista.Neidillä kun tuota elopainoa on juurikin rymykeijulle sopivasti mutta lisäkään ei olisi kuulemma haitaksi.

Toisin kuin edellinen täti uusi kyseli minunkin vointia ja kehoitti useaan otteeseen nauttimaan vauva-ajasta sen lyhyyteen vedoten. :)
Olen ainakin kovasti tyytyväinen itse kotona olemiseen ja siihen että saan seurata vierestä mimon kehitystä ja osallistua päivien viettoon.
Kyllähän sitä jo tietää että uhmat ja känkät kuuluvat asiaan mutta se on aina niin kiva kuulla jonkun toisen suustakin että ei se enää rippikouluiässä heittele haarukoita ja kaatele pesuaineita.Sitten on luvassa ihan omat ongelmat.

Tarjosin mimolle viime viikolla ensimmäisen kerran kynää.Neitihän otti ja innostui kovasti ja on siitä asti harjoitellut piirtämistä ja sitä että kynää ei saa syödä vaikka se onkin kauniin näköinen.
Kumpikaan isommista lapsista ei ole oikein koskaan osoittanut kiinnostusta piirtämistä kohtaan joten tietysti olen taas hyvin iloissani ja jännäilen koska mimo tajuaa oikein piirtämisen niksit.
Nyt syntyy komeita viivoja lähes aina paperiin suurella hartaudella.Raivasimme tänään mimon kanssa tilanpuutetta partsilla viettäneen pöydän piirtämistä varten olkkariin.Koskahan sitä saisi jonkun hienon kuvan ihan seinälle asti. :)

4 kommenttia:

 1. Oih, Mimo on niin taitava! ja KEVYT, on nimittäin 1,5 cm Tellua pidempi ja yli 500 g kevyempi! Minäkin olen miettinyt että meillä voisi olla piirtämisen aika.

  VastaaPoista
 2. Meidänkin Nöpö on lyhyempi ja tukevampi, mutta sen näkee kyllä ihan silmälläkin ilman vaakaa ja mittaa;)

  VastaaPoista
 3. Mimo on sitten hoikkis, kuten meidän pikkunen. 1v mitat tais meillä olla 79cm vajaa 10kg (neuvolakortti nyt liian kaukana). :)

  VastaaPoista
 4. Onpas hentorakenteinen tyttö:)

  Kommentoin tuusiksen postausta kun en pääse kirjautumaan tililleni: Mäkään en tykkää Reimasta tai niiden "asikaspalvelusta".

  Täällä ei taida yhtään Alfa-äitejä ollakaan, vai onko? olisi kiva kuulla heidän näkemyksensä.

  t. beta-äiti

  VastaaPoista