torstai 5. maaliskuuta 2009

Paratiisi on tallinnan laivalla


Arvatkapaa kenen kappale tuo otsikko? ;)

Vietimme tosiaan oikein rentouttavan päivän mimon kummitädin kanssa laivaillessa ja kierrellessä auringossa kylpevässä tallinnassa jossa muuten oli paljon rohkeampaa somistusta kun meillä täällä soomessa. Muutaman kuvan napsin hauskoista jutuista kun on tuo sen verran samannäköinen paikka kun tämä meidän oma. :)


Onneksi kummallakaan ei ollut kovia himoja päästä katsomaan sepppälöitä ja vero modia vaan käytimme aikaa etsien pieniä putiikkeja sun muuta kivaa jota on muuten pirun hankala löytää jos ei ole mitään esi haisua!
Kaubamajassa kävimme sen verran että totesin heidän perusvalikoimaan kuuluvan Catimini ja Mayoral! Meillä niiden kohdilla on tutta ja name it. :D

Aamulla ennen lähtöä muutamassa minuutissa katsoin että stockmannia vastapäätä on matalassa talossa kirppis.Siinnä päivän reittivalmistelut.
Ja olihan siellä.Humana elikkäs uffe.Sattui olemaan vielä kaikki 20,- sen ollessa euroissa noin 1.5e?
Minulle mukaan tarttui mimolle punainen vakosamettipaita jossa tarkasteltuani lukee merkkinä dpam eikö se olekkin joku ihan merkki merkki? Paidan ostin kun tykkäsin mallista. :)
Mimon kummi löysi itselleen pari paitaa mutta jos tosissaan olisi etsinyt oli mm.miesten pikkutakkeja saanut tuolla samalla hinnalla ihan tosi hienoja.

Paita/tunika.Kuva on vaan tosi huono kun räppäsin tuossa äsken hätäisesti.Otan huomenna paremman.

Etsivä myös löytää ja bongasimme saksien ja napin kuvalla varustetun plakaatin jonka ovista astuessamme olimme kuin olimmekin osuneet jättimäiseen kangaskauppaan!
Tuli hetkessä käsittämätön project runway olo ja olisin halunnut juoksennella ympäriinsä hyllyjen lomassa!
Tyydyin salakuvamaan ja hipelöimään kankaita ja vaahtoamaan tiinalle että katso nyt tätäkin ,voi jee! :D
Sanotaanko että jos olisin ollut kantamistuulella niin siellä oli aivan kirkasta limeä fleeceä ja n,50 erillaista resoria...
Ja kun ajattelen että edestakainen matka bussilla vaikka espooseen maksaa 8e ja tuo matka 10e niin tiedän mihin lähden vielä uudelleen kangaskaupoille! :D
Mukaan tarttui lila-punaista resoria metri,tähtikollegea metri ja roosan teppanalle jämälaarista n.puolisen metriä söpösöpöä tuliaisiksi.
Toivotaan että siitä jotain saa!

Nappeja mekkoihin :)


Hinnaksi näille tuli vajaa kymppi.
Kannattaa muuten klikkailla isommaksi näitä kangaskauppakuvia niin saa hyvän käsityksen kuinka vitsisti kankaita siellä oli!

Muuten aika sujahti nopeasti ja oli mukava tulla kotiin ja ottaa aamulla jalkaan vedetyt kengät jalasta.Mimoa tuli muuten heti ikävä laivaan astuttua syy näkyy kuvasta. :D


Kiva reissu oli ja laivakarkkeja vedellessä tässä on nyt hyvä istua.

7 kommenttia:

 1. Kiva kun tulit takaisin elävänä=)

  Voin vain kuvitella sun ilmeet tuolla kangasparatiisissa!

  Lähdetään joku kerta kaksisteen, kun ilmatt lämpiää? Jätetään mimpat ja nööpit ja marakatit isimiehille!(Teidän isi on varmaan ihan intona että joo, mee heti huomenna=D)

  VastaaPoista
 2. Siis eurokankaalta voi pelastua jos matkustaa 2 h laivalla : ) Ihania nappeja!

  VastaaPoista
 3. Nyt tuo Leevi soi taukoamatta päässä :) Kiva että oli kiva reissu, kankaista mä en tajua mitään...! :)

  Jamina

  VastaaPoista
 4. Voi ei, täytyyköhän minunkin lähteä Tallinnaan. :O Aivan ihania nappeja ja kankaita olet löytänyt.

  VastaaPoista
 5. Tuleekohan tää nyt tuplana, kun sössin jotain. No kuitenkin...

  Piti sanomani, että kivan näköinen kangaskauppa. Itse olen tilaillut ihan liikaa taas Jenkeistä, kun tuo Eurokankaan valikoima on... hmm...

  Ja Ottobren kaavat OVAT leveitä. Meinasin tehdä tytölleni housut yksistä housuistani, joissa on kiva kangas, muta joita mun ei tule käytettyä. Otin 104-senttiset kaavat Ottobresta -- ja 27-tuumaisten housujeni kangas ei riittänyt! Tein sitten kaavat Gapin normaalilevyisten housujen perusteella... Phister&Philinassa on sama leveysongelma, mutta ostan niitä silti, kun kuosit ovat niin hauskoja. Ja Ottobresta tehdessä pitäisi uskaltaa kaventaa aika rankasti. Minä olen tehnyt aika monet pussihousut lapselle...

  VastaaPoista
 6. IHANIA nappeja!!! mistä noita saa??

  VastaaPoista
 7. Tuo kangaskauppa, APUA!! Tuonne on joskus pakko päästä, tosin en tiedä tulisinko sieltä ulos aivan järjettömän kangaspinon kanssa, vai tulisiko valinnanvaikeus enkä ostaisi mitään.

  En olekaan Tallinnassa käynyt vuosiin, täytyisi joskus käväistä. Hinnallahan nuo reissut ei ole pilattu. :)

  VastaaPoista