sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Eteeristä pääsiäistä

Mimolla eeppinen nakinsyönti ilme. :D

Centun hairstyle ei ole äidin hyväksymä.Mia Farrow (vaikka äidilläkin on tämä tukka nähty) ei saa olla vielä 9v tukkaidoli. :DTänään ei ole paljoa ehtinytkään koneelle.

Ensin sain uuden disainin veskin seinään ripsivärillä,Sitten seistiin kielloista huolimatta puron ohuella jäällä lenkkareissa ja ylläri oltiinkin hetkessä siellä polvia myöten...

Eikä siinnä vielä tarpeeksi.
Neiti päätti vetää hörpyt eteerisestä eucaliptusöljystä.

Voisi luulla että tekijänä olisi mimolou mutta eipäs vainkaan vaan meidän erikoista erikoisempi 9v...
Neiti on melkein minun pituiseni ja niin ison tytön oloinen että unohdan helposti että neitiä on vahdittava käytännössä enemmän kun pikkusiskoaan.
Erikoisuuteensa kuuluu lapsellisuus ja se tuntuu.

Eteeriset öljyt ovat muuten hermostolle vaarallisia.
Tulipa soiteltua myrkytyskeskukseen.

Kun aloin etsiä netistä myrkytyskeskuksen tietoja tuli ensimmäisenä vaihtoehtona blogi jossa oli käynyt samoin parivuotiaalle.
Lukaisin bloggauksen ensihätään soittaessani samalla isomman isälle.
Tekstistä selvisi about kaikki mitä myrkytyskeskuksessakin sanottiin.

Eli,eteerinen öljy nautittuna on hermostolle vaarallista.Puoli pulloa eukalyptus-öljyä nautittuna aiheuttaa keskushermoston lamaantumisen ja 2-3 ml vaurioita keskushermostossa. Eteerisistä öljyistä eukalyptus on nautittuna vaarallisin.
Jos esiintyy oksentelua,väsyneisyyttä,ylivilkkautta niin sairaalareissu.

Onneksi tenttaamalla selvisi että kovin paljoa tätä eliksiiriä ei oltu nautittu ja oireina oli vain kielen kirvely ja paha maku suussa.
Parin tunnin tarkkailu piti suorittaa.

Kaiken tämän örvellyksen lisäksi mimo on karjunut koko päivän.

Harmooninen pääsiäinen ei ole täällä ainakaan.

Mutta mitä opimme tästä?
Bloggaa,siitä voi olla jollekkin joskus kovastikkin hyötyä! :)

Mäyryläinen.Cempulla päällä tuusiksen kirppislöytö ja käsissä pääsiäismunien sisältöä. :)

6 kommenttia:

 1. Eipä voi väittää ettei mitään tekemistä :) Nuo erityiset on ihania kun ehtivät joka paikkaan. Ihan oikeasti, miten ne sen tekevät vaikka itsestä tuntuu että ovat ihan silmien alla. Meidän 5-vuotiaalle on tullut taas mukaan kuvioihin kaiken maistaminen. Tässä yksi aamu oli kielessä kiinni metallinen mäkihyppääjä juuri kun olisi pitänyt aamutaksiin hypätä...

  VastaaPoista
 2. Voi apua, onneksi selvisitte säikähdyksellä. Meilläkin ollu aika erikoinen pääsiäinen kun olen itse ollu kovassa kuumeessa jo viisi päivää. Tänään selvisi syykin, mulla on angiina ja huomenna joutuu loppuperhe testattavaksi. Joko Mimo on terve?

  VastaaPoista
 3. mirja: voi kurja.sitä on nyt liikeellä.:(
  mimolla on kauhea räkis muuten neiti alkaa olla jo paremman puolella.

  VastaaPoista
 4. Voi teidän erityistä! Onneksi selvisitte säikähdyksellä. Me on joskus jouduttu outojen makunautintojen takia erityisen kanssa piipaa-autolla sairaalaan...

  VastaaPoista
 5. Hui, säikäytti varmasti! Teillä on ollut siis pääsiäinen sitä arkea parhaimmillaan tai siis pahimmillaan. Voi kurja..

  VastaaPoista
 6. Ihana erityinen teillä!!! <3 Onneksi selvisitte säikähdyksellä ja kielen kirvelyllä! Meillä pieni päätti maistella eräänä päivänä wc-pönttöön laitettavaa raikastinta. Ei kuulemma ole kovin vaarallista "vain" maisteltuna. Jos enemmän syö niin sitten lääkäriin. Näin ohjeistivat meitä myrkytyskeskuksessa.

  VastaaPoista