torstai 14. toukokuuta 2009

PiipahdusEilen olikin niin kiireinen päivä että en ehtinyt edes bloggailla.
Hyvä niinkin. :)
Tämä on kivaa puuhaa eikä pakkopullaa.

Kävin katsomassa Enkelit ja Demonit ja suurehkoja epäkohtia kirjaan nähden sen kummempia huomioimatta kyseessä oli aikas hyvä toiminta siivu.
Yksi pieni asia joka minua häiritsi oli roolivalinta Sveitsinkaartin komentaja richteriksi. Olivat castanneet siihen jobiin Stellan Skarsgårdin jonka näin viimeksi rytkymässä spandexit päällä Mamma Mia:ssa.
Roolisuorituksessa ei ollut mitään vikaa,päinvastoin mutta alitajuisesti odotin että kohta se vetäisee jonkun biisin ja tanssikuvion. :D

Muuten meillä ruukaillaan mimon aikatauluja.
Koitan siirrellä neidin aamupäikkäreitä pidemmälle että illalla jaksettaisiin valvoa ilman ränäilyitä ja että minulle jäisi pari tuntia päivässä ompeluaikaa.
Saa nähdä kuinkas käy.

Kiitokseni vielä mialle ja sandelle tunnustuksista!
En osaa vielä sanoa mihin itse ne pistän eteenpäin. :)
Tästä myöhemmin lisää.

9 kommenttia:

 1. Toi neuletakki on niiiin söde!! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä hauska tuo villatakki..=) Tulee vain mieleen taannoinen lausuntosi ettei Mimolle muka keltainen ja oranssi sopisi-ihan hyvin sopii!=)

  VastaaPoista
 3. Meillä on yritetty säädellä molempien poikien päikkäreitä aiemmaksi että saataisiin pojat illallakin aiemmin nukkumaan. Ottaa vähän aikaa ennenkuin uusi rytmi löytyy..

  Mimolla on aivan mahtavan hyvännäköinen neuletakki :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä päikkärikuvioihin... Mekin koitetaan kovasti yksiin uniin siirtymistä, sellaisina päivinä kun on onnistunut ollaan saatu nauttia yöunista 20-08. :) Jos nukkuu kahdet niin se on sitten heti öistä pois.

  VastaaPoista
 5. lensku: meillä on nukuttu yhdet jo aika kauan mutta ne on olleet n.10 aikaan aamusta. ei jaksa niillä sittten iltaan asti.
  Tuollahan tuo on nyt vedellyt jo 2.5h että ihan kivasti menöö. :D

  VastaaPoista
 6. Rytmiä on meilläkin jouduttu aina vähän säätämään. Kivaahan se on että olisi kaikille sopiva rytmi ja jaksaa illankin paremmin touhuta. :)

  VastaaPoista
 7. Ihania mimo kuvia!! Ja mahtavan kirppislöydön olet tehnyt..tuo takki on aivan ihana!!!

  Tsempit täältäkin päivärytmin muokkailuun. :)

  VastaaPoista
 8. Heissan!

  Aivan ihana blogi sinullakin ja suloinen pikkuneiti:)!
  Kyselöin tuolla Katrin blogissa bloggaamaan ryhtymisestä ja sain Tiinalta vinkin, että sinä jotenkin koordinoit tätä Lastenhuoneessa - ryhmittymää. Olen ihan untuvikko näissä blogiasioissa, joten pyytäisinkin apuasi (enkä löytänyt muuta paikkaa mihin voin viestin jättää..) Eli siis, voiko kuka tahansa liittyä tähän ryhmittymään, pitääkö ensin olla blogi julkaistuna vai liittyä ensin? Kaikki käytännön vinkit blogin luomiseen otan kiitollisuudella vastaan.
  Jos tämä on väärä foorumi keskustella asiasta, niin minut tavoittaa sähköpostilla tanja.montin@pp.inet.fi.

  Tanja

  VastaaPoista
 9. Heissan!

  Yritetäämpä uudestaan - kirjoitin aikasemmin että olen ihan untuvikko bloggauksessa mutta en tunnu saavan edes viestejä läpi..:)

  Ihana blogi ja suloinen pikkuneito sinullakin!

  Kyselin tuolla Katrin blogissa bloggauksen aloittamisesta ja Katrin neuvojen lisäksi sain Tiinalta vinkin, että ylläpidät/päivität tätä Lastenhuoneessa-ryhmittymää. Olen siis ihan untuvikko siis näissä blogiasioissa ja mietiskelen, että voiko kuka tahansa liittyä ja pitääkö ensin olla blogi julkaistuna vai liitytäänkö ensin..? Kaikki blogin luomiseen liittyvät käytännön vinkit otetaan myös kiitollisuudella vastaan:).

  En myöskään löytänyt parempaa paikkaa blogissasi esittää näitä asioita - jos tämä on väärä foorumi, niin minut tavoittaa myös spostilla tanja.montin@pp.inet.fi

  Kiitos jo etukäteen jos viitsit auttaa!
  Tanja

  VastaaPoista