perjantai 15. toukokuuta 2009

Pikainen päivitys

Mimon menossa on muka olevinaan kamala kiire.

En tiedä mihin tunnit päivistä huristaa!

Tänäänkin sisäydyimme tuossa 21 jälkeen ja mimo on nyt koisimassa.

Ulkona on vaan niin kivaa lapioida ja laskea että ei jää paljoa sellaista tyhjää aikaa.

Huomenna lähdemme tsiigaamaan kierrätystapahtumaa arabiaan.Mimon meinaan heivata Roosalta lainattuun patapumiin ja katsellaan miten matka sujuu ja kuinka monta putkiloa mobilaattia illalla tarvitaan selkää parantamaan.

Koitimme tänään löytää Roosalle juhlamekkoa mutta mekot olivat keskinkertaisia ja me niin ihania että kauppaan jäivät. :)
Itselläni ei ole hajuakaan mitä meinaan Roosan juhliin pukea.
En ole kovinkaan konservatiivinen yksilö ja todennäköisesti talsin bileisiin paul frankin teepparissa ja maihareissa kun totean että peilistä katsoo joku aivan muu naama. :D

Vastaan siis otetaan linkkivinkkejä kivoista mekoista joissa on jujua! Veljen häihin myös sellaista pitää koittaa katsella...

3 kommenttia:

  1. Siis mun juhliin ei ole pakko löytyä mekkoa muille kuin mulle. Ne maiharit ja paul frankin t-paita käy oikein hyvin : )

    VastaaPoista
  2. Ootko käyny katsomassa liikkeistä vai etsitkö nettikauppaa? Mulla piti olla yksi SUOMALAINEN nettikauppavinkki mutta unohdin jo osoitteen ja kaupan nimen, palaan asiaan kunhan muistuu mieleen tai jaksan selata sivuhistorian läpi. Entäs anthropologie.com tai plumo.com ulkkareista?

    VastaaPoista