keskiviikko 26. elokuuta 2009

Peikonpoika


Peikonpoika on kuin utelias pieni lapsi; innostuu retkistä metsään ja viljapellon huminasta.

Meidän mimo vaikka peikkoinen onkin ei ole kuitenkaan poika. :)
Kuka sitten on peikonpoika?
Tai paremminkin mikä?

Peikonpoika on käsitöihin suuntautunut nettiputiikki jonka valikoimista löytyy mm,ihania nauhoja,zakka kankaita,vaatteita,kaavakirjoja,nappeja,magneetteja ja kasapäin kaikkea muuta kivaa,pientä ja kaunista.


"Peikonpoika-malliston tuotteet ovat rakkaudella suunniteltuja, laadukkaita käsitöitä. Tuotteet ovat useimmiten uniikkikappaleita, toisinaan myös piensarjoja. Putiikistamme löydät myös itsellesi onnistumisen iloa ja käsillä tekemisen riemua; valikoimassamme on valittuja käsityö- ja askartelutarvikkeita kuten japanilaisia kankaita sekä ohjekirjoja. Peikonpojan Remade-mallistosta löydät modernin nostalgisia ideoita sisustukseen – vanha on uutta !"


Kertoo peikonpojan äiti Päivi.

Itse ainakin tarvitsen neuvolakortin kannet ja mikäs sen mukavampaa kuin että päivi lupaa Mimon Menossa lukijoille tälläistä jännää!!

Mimon ystäville peikonpoika tarjoaa 10% alennuksen kaikista ostoksistasi taikasanalla Mimon menossa ! Sekä elo-syykuun tarjouksena neuvolakortin koristekannet ilman postituskuluja.

Itse olen tilannut japanilaisen Cucito kaavakirjani heiltä ja suosittelen muillekkin näprääjille ainakin putiikkiin vilkaisemista!
Jollekkin muistaakseni jo kauppaa suosittelinkin zakka kankaiden takia? :D

http://peikonpoika.fi/Peikonpojan sivuilla voi myös lukea heidän omaa blogiaan.

Tarjouksen ja kaupan linkin löydät sivupalkista!------>

2 kommenttia:

  1. Hips, Neuvolakortin koristekannet ovat olleet nyt kovin tykättyjä ja kaupan valikoima on vähäinen, mutta sama tarjous koskee elo-syyskuunaikana tehtyjä tilaustöitä ja uusia kansia surautellan taas ensiviikolla !

    -päivi huikkaa peikonpesästä-

    VastaaPoista
  2. ... jatko huikkaus - nyt ovat uudet kannet päässeet putiikkiin

    VastaaPoista