perjantai 5. helmikuuta 2010

Wanhuus tuloo

Mimo toivottaa: äiti on vanha kakka! (Akka)

Tänään täytän 28 vuotta.
Alan siis kuulua pikku hiljaa kolmekymppisiin!

Kriisiä siis pukkaa.

En ole ostanut eläessäni yhtäkään ryppyvoidetta,silmänalusvoidetta tai selluliittirasvaa.
Joko nyt olisi aika?

Hyvää runebergin torttua kaikille! :)

28 kommenttia:

 1. Onnea!!! Kun 30 meni rikki lopetin synttäreiden juhlimisen. Ehkä sit tasalukuja voi juhlia mut muuten keskitytään lasten vanhenemiseen. ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea :)

  Kuules, mä olen sua kymmenen vuotta vanhempi ja NYT pukkaa kriisiä ;) Ryppyrasvoja en käytä vieläkään...ehkä pitäis.

  VastaaPoista
 3. Onnea Onnea Onnea!! perästä tullaan..
  Mitäs me -82, parasta vuosikertaa!
  Minäkin olen sitten vanha kakka tasan 10päivän kuluttua.

  VastaaPoista
 4. Onnea! =)

  Hei, mä täytän 30 tänä vuonna että et SÄ ole vielä vanha akka! ;D

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä tätäkin kautta! :)
  Itse täytän jo 31v kesällä, enkä tunne itseäni vielä vanhaksi... paitsi kun katson lapsiani, joista vanhin täyttää samoihin aikoihin 10v!! Noh, olenpa sitten nuorekas mummo aikanaan! :D

  terv. kaima pohjois-karjalasta

  VastaaPoista
 6. Et todellakaan oo mikään vanha!! Onnea ja mukavaa synttäripäivää!! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea! Vanha et todellakaan oo! Itellä ikää viisi vuotta lisää, huhhuh. Joskus luulin, että 33-v on jo keski-ikäinen, mutta ei siltä tunnu. Ja vastahan multa viime vuonna kysyttiin Citymarketissa papereita!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut ! Minä 35 v en ole myöskään ryppyvoiteita tms ostanut. Ystäväni tytär totesi aikanaan ihanasti " Äidin rypyt eivät ole vanhuutta, vaan ne tulevat naurusta ja ilosta :) " Niinhän se on, ei voi nauraa ilman että saisi ryppyjä ;)

  VastaaPoista
 9. Hei, onnittelut sinulle! Minä täytän tänä vuonna 30, joulukuussa vasta. Siihen asti nautin olostani kaksikymppisenä ;)

  Meillä neiti hokee tiuhaan sanaa kakka kakka kakka... Sanan varsinaisessa merkityksessä siis... Kivaa loppupäivää sinulle -Tiina

  VastaaPoista
 10. Ja pyh, olet vielä niin nuori !
  Onnea !

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea!!

  Minä täytän toukokuussa 30.. voit varmaan kuvitella kriisin määrää?! :D ;)

  VastaaPoista
 12. Onnittelut :) Mie täytin joulukuussa jo 30v, SE tuntuu vanhalta, ei vielä 28v :D

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea! Mä täytän joulukuussa 30v.! Joten hiljaa teini :D Täällä se kriisi vasta onkin päällä :D Mutta kyllä nyt kiitän, että olen loppuvuodesta syntynyt ja saan hihitellä parhaille ystävilleni vähän aikaa, jotka kaikki täyttävät jo keväällä-kesällä tuon maagisen 30v. :D

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea!!! Et sä mikään vanha ole :)
  Mä täytän 32 tänä vuonna... Heh ;)

  VastaaPoista
 15. Hei!Onnea, perästä tullaan :)

  VastaaPoista
 16. Onnea onnea. Mulla napsahti 31 täyteen viime kuussa,enkä aio alle 50 ostella ryppyvoiteita.

  VastaaPoista
 17. Onnea onnea!

  Täällä kuule 35 jo ikää, eikä ryppyjä tule vaikka olenkin riekkunut melkein kaikki yöt ikävälillä 20-25 noin karkeasti arvioiden.

  Keski-ikäisyys taita pikkuisen kyllä painaa jo...

  VastaaPoista
 18. Onnea Hanna!
  Itselläni 30v ei tuottanut ikäkriisiä, meni ihan huomaamatta. Nyt kun alkaa olla tuo 40v lähellä, niin nyt sitten pukkaa kriisiä kaikkien aikaisempien kriisittömien vuosien edestä. Olen todellakin vanha kakka.

  Mä ajattelin, että kunhan tässä saan aikaiseksi, niin alan käyttämään kaikkea mahdollista kosmetiikkaa :) Ajattelin mennä tuohon paikalliseen kauppakeskukseen keväämmällä, lähde mukaan katsomaan, kuinka myyjät pyörittelevät silmiään, kun ymmärtävät että meitsin hoitotuotteet on apteekin perusvoide ja kasvovesi :) Sit ne sanoo sulle, että sä oot vaan muutaman vuoden myöhässä aloituksesta ja mä 15 vuotta myöhässä.

  VastaaPoista
 19. Mä olen 38v enkä vieläkään omista nuita naamavärkin parantajia :D (syytä kyllä varmaan olis omistaa)
  Hyvää syntymäpäivää!

  VastaaPoista
 20. Oikein paljon onnea! Ai minäkin olen sitten ens vuonna vanha kakka. ei-ei-ei, eiks se ole niin että ikä on vain numeroita?! ;)

  ps. jos joskus niitä ryppyjä sattuu tulemaan, niin
  "Itsesäälissä on turha kylpeä,
  rypyistä on osattava olla ylpeä!"

  VastaaPoista
 21. Onnea synttärsankarille!

  Opiskelumaailmassa lasken kaikki alle nelikymppiset itseni ikäisiksi. En nyt väitä, etteikö kaksikymppisen erottaisi kolmikymppisestä (elämäntilanteesta, käytöksen kypsyydestä, tiedon tasosta). Aikuisena muutokset ovat kuitenkin niin vähittäisiä, että me kaksi (kohta 23v & sinä nyt 28v) olemme todennäköisesti ikämme puolesta vähemmän erilaisia kuin vaikkapa 12- ja 14-vuotiaat keskenään.

  Nih.

  -nti Täti (the synnynnäiskeski-ikäinen ikäangstauksen ikuisuuskummastelija)

  VastaaPoista
 22. Isosti Onnea!!!

  Sähän oot junnu -> täytän täydet 30 maaliskuussa. Pieni ahdistus mutta kaipa se siitä. Ryppyvoiteet otetaan sitten käyttöön kun papereita ei enää kysytä :)

  VastaaPoista
 23. Onnea sankarille!
  Mä täytän toukokuussa 30 ja eilen just se asia jotenkin iski tajuntaan. Oli hyytävä ajatus, niin ne vuodet juoksee. Jotenkin haikeaa. Muistan vielä hyvin päivän jolloin täytin 20, samana vuonna minusta tuli ensi kertaa äiti :)
  T: Elly

  VastaaPoista
 24. Onnea! Jotenkin en ole koskaan pysähtynyt ajattelemaan ikääsi. Pakko udella nyt että minkä ikäisenä olet saanut ne Mimoa vanhemmat lapsesi?

  VastaaPoista
 25. Reps ja kops, vanha kakka, onnea vaan!! Kivoja lahjoja olet saanut. 28 ei ole kuules ikä eikä mikään, nuori tytön hupakko sä olet!

  VastaaPoista
 26. 28 minäkin,tosin 29 tulee jo tänä vuonna täyteen.Kuulemma silmänympärysvoiteita pitäis alkaa käyttää samaan aikaan kuin silmämeikkiä,kertoi eilen täti kosmetiikkaesittelyssä.Ei me vanhoja olla ollenkaan,vähän ehkä alkaa vuodet jättää jälkeään mut olis se aika tylsää jos edelleen näyttäis 17-vuotiaalta.Tai sitten ei.Onnea!

  VastaaPoista