maanantai 24. toukokuuta 2010

Darth Vader

Kävimme tänään katsomassa mahaan.

Sieltä löytyi todella uninen kaveri joka ei meinannut herätä tökkimisistäkään.

Kaikki oli kunnossa ja tärkeät elimet löytyivät.
Lasketuksi tuli nyt sitten virallisemmin 9.12.2010 ja nyt on siis 11+4.

Täti olisi ollut tyytyväinen jo mutta katsoi vielä mielikseni että kaveri liikahteli ja alkoi suutuksissaan kaivella omia varpaitaan.
Kuulemma ihan priima vauva vaikka äitiä tietysti huolettaa heti kaikki. :)Komeat legot ainakin on!


p.s. pakko vielä tähän loppuun kysellä onko kellään ollut laiskaa vauvaa ultrassa?
Järki sanoo että eihän mekään olla yleensä tuohon aikaan hereillä mutta silti pitää kysellä. :)

46 kommenttia:

 1. Oon niin onnellinen sun puolesta :) Ihanuutta, kun pieni jouluvaava tulossa <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanaa, että kaikki kunnossa!! Nyt kun se paha olo vielä häviäis niin pääset nauttiikin :D

  VastaaPoista
 3. Onnea teille, joko niitä vaatteita saa alkaa keräillä : ) ?

  VastaaPoista
 4. voi ihanaa :) Saat suloisen joululahjan :)

  VastaaPoista
 5. Roosa: anna mennä vaan! :D
  parin kuukauden päästä sitten nähdään ostetaanko rimpsua vai rockia. :D

  VastaaPoista
 6. ihanaa hyvä että kaikki oli hyvin :) meillä kanssa masukki oli pelottavan rauhallinen np-ultrassa, rakenneultrassa sit sitäkin vilkkaampi :D

  VastaaPoista
 7. Hei, voi pientä masuasukkia! Hyvä että kaikki oli kunnossa. -Tiina

  VastaaPoista
 8. Ihanaa! Paljon onnea. Saat ihanan joulupaketin :)
  Vähän kyllä jännittää täälläkin että kumpi tulee... Heh! Mimolle sisko vaiko veli.

  VastaaPoista
 9. Paljon Onnea,ihanaa että kaikki oli kunnossa!Meidän poika oli rakenne ultrassa niin väsy eikä millään olis suostunu herään,mä sit jouduin käppäileen varmaan 15min siinä lattialla että saatiin poika hereille,on kuulemma ihan normaalia!

  VastaaPoista
 10. Meillä nyt 8 v oli todella laiska ekassa ultrassa. Nukkui vain.. No nyt livenä onkin oikea elohiiri! Ei pysy yhtään paikallaan ja puhua pälpättää kokoajan ;) Joten älä Hanna huoli!! <3

  VastaaPoista
 11. hienoa, että kaikki hyvin! meidän molemmat pojat ovat olleet laiskoja masussa eivätkä koskaan liikkuneet ultrissa. joten varaudu vilkkaaseen menoon =D

  VastaaPoista
 12. Hienoa etä kaikki on kunnossa! Tsemppiä jatkoon, toiv. pahoinvointisi helliittää pian.

  Koska teillä se muutto on?

  Petra

  VastaaPoista
 13. Oliko sun ex-miehesi mukana ultrassa? Ihan vaan uteliaisuuttani kyselen, kun teille on sen verran erikoinen tuo elämäntilanne tällä hetkellä. Ei tietenkään tarvii vastata jos tuntuu liian tunkeilevalta.

  VastaaPoista
 14. ano: oli joo arto mukana. :)
  mimo vietti naapurissa laatuaikaa.

  VastaaPoista
 15. petra: muutto on viikonloppuna.ei yhtään kyllä hotsita varsinkin kun säät on mitä on. :S

  VastaaPoista
 16. Onnea hyvistä ultrakuulumisista!♥

  VastaaPoista
 17. Hurjasti onnea, ihana kuulla että kaikki on masussa hyvin :) Oletteko vielä kertoneet Mimolle mitään asiasta tai näyttäny ultrakuvia?

  VastaaPoista
 18. Ihania kuulumisia! Ja kyllä nuo ultrat aina hiukan jännittävät, vaikka kuinka monetta kertaa kurkattaisiinkaan.

  VastaaPoista
 19. No voi onnea!!! Meillä oli tämä viimeisin todella laiska liikkumaan ihan loppumetreille asti... Ekat liikkeetkin tunsin vasta rv 26. Mutta edelleen on leppoisa, rauhallinen ja äärimmäisen TYYTYVÄINEN kaveri, joten en valita;)

  VastaaPoista
 20. Onnea! Meillä ainakin poika oli kummassakin ultrassa tosi rauhallinen, piti tökkiä liikkeelle kun olis vaan mieluummin nukkunu. Rauhallinen lapsi, oli jo kohdussa ja nykyään edelleen! Tsemppiä loppuraskauteen!

  VastaaPoista
 21. Meidän Viivi+koira ovat syntyneet tuona päivänä! Viivi täyttää 9 ja koira 2!

  VastaaPoista
 22. Meilläkin oli tosi hiljanen kakkonen, kun en ollut jännitykseltäni pystynyt syömään mitään. Ihan kunnossa ja hiukka liiankin liikkuvain 1v tätä nykyä.

  Onnea matkaan!

  - Jenni

  VastaaPoista
 23. Onnea! :) Ja kyllä meidän jäppinenkin päätti olla sen "ainoan" kerran liikkumatta just rakenneultrassa... Ja ei todellakaan ollut mikään rauhallinen tapaus silloin eikä nykyäänkään! ;)

  VastaaPoista
 24. Onnea! <3

  Meidän nuorempi ikiliikkuja oli täydessä unessa np-ultrassa, rakenneultrassa siitä ei sitten saanut edes kunnon kuvaa kun ei hetkeksikään pysähtynyt...

  VastaaPoista
 25. Ihana pikkuinen siellä köllöttelee!! Onnea kovasti!! <3 Ja hyviä vointeja raskausajalle!!!

  VastaaPoista
 26. Ihana kuulla, että kaikki on kunnossa... Onnea vielä! Meillä on pojat olleet hyvinkin uneliaita ultrassa, varsinkin jos se sattui klo 10-11 välille. :)

  VastaaPoista
 27. Hih, meidän kakkonen on ollut kummassakin ultrassa ihan paikoillaan, kunnolla on saanut tuuppia mahaa että on saanut edes pari liikettä näkyville ja kun "kamera menee kiinni", alkaa mahdoton möyrintä.

  Ihana pieni teillä tulossa, oikea joulunyytti :) Onnittelut!

  VastaaPoista
 28. Hienoja uutisia!Meil vaihteli aktiivisuus alussa varsinkin tällä kertaa,oli ihan unnukka ekalla kerralla mutta rakenneultraa sai syynätä ihan huolella kun vatkasi niin.Ja nyt mätkii niin et maha on sisäpuolelta varmaan mustelmilla..

  VastaaPoista
 29. I don´t speak finnish but I understand you have a little one in your tummie. Maybe I can interest you in my giveaway. Leave a comment and add your self as a google-follower AND link to my giveaway and you got your self 3 chances to choose a Krokkofin By Tesslan-clothing from my soon to be webshop.

  VastaaPoista
 30. Hienoja uutisia ja superhuippu laskettu aika ;)

  VastaaPoista
 31. Onnea hyvistä ultrauutisista ♥

  VastaaPoista
 32. Hurjasti onnea! Toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun asti.

  Meillä oli nuorempi tosi laiska ensimmäisessä ultrassa. Ei olisi millään jaksanut herätä. Mutta syntymän jälkeen virtaa on riittänyt ;)

  VastaaPoista
 33. Kiva juttu että kaikki oli kunnossa! Meillä oli poika mahassa ollessaan kovin rauhallinen, liikkui vähäisesti ja sitten kun liikkui niin se oli jotenkin "pehmeämpää" ja verkkaisempaa se liikkuminen kuin tytöllä. Sama rauhallisuus jatkui melkein koko ekan vuoden, mutta nyt reilu yksivuotias on _todella_ vauhdikas menijä eli se siitä rauhallisuudesta...

  Adeleide

  VastaaPoista
 34. meillä ei meinannu myöskään millään liikkua pikkunen. sitte lopussa kävin kävelemässä ja liikkumassa ja mahan tökkimisen jälkeen suostu näyttämään kätensä ja jalkansa :)

  onnea!

  VastaaPoista
 35. Apua, unohtui onnitella! Onneksi olkoon, ihanaa et kaikki on hyvin mahassa :)

  VastaaPoista
 36. en muista mistä ite sain sen vinkin et juoda tai syödä jotain makeaa ennen ultraa niin on ipana sit virkeenä mahassa :D join sit mehua matkalla ultraan ja liekö sillä sit ollut vaikutusta mutta hyvin hereillä siellä oltiin :DD määki muistan kuin mua huolestutti aina jos ipana ei ultrassa (tai sit mahssa siinä vaiheessa ku liikkeet alko tuntemaan) liikkunu suunnilleen koko sitä kuvausaikaa..(kävin yht. 4 kertaa ku oli kaikkia istukkahommeleita ja muita). kaikki oli kuitekki aina ok.

  Niin ja rauhallinen tyttö tuli vaikka oli mahassa tosi vilkas...

  VastaaPoista
 37. Mua kanssa huoletti kun np-ultrassa vauva ei liikkunut. Rakenneultrassa jo eri meininki ja kaikissa loppuajan ultrissa(rv 29 alkaen) sai maininnan vilkkaasti liikkuva sikiö :)
  T Elly

  VastaaPoista
 38. Onnea :) Mulla oli sekä esikoinen,että kuopus masussa hiljaisia asukkeja,siis niin ultrissa kuin muutenkin,kuopus varsinkin. Ultrissa meillä on lähetetty syömään/juomaan jotain äkkimakeaa,että sitten noin 10-15min odottelun päästä on nähty rokkaava vauva (sokerihumalassa,ihhih!) ja lisäksi ultraaja laittoi aina radion päälle,kun vaavi kuuli niin tanssiksi pisti (sokeri+musiikki) :)

  nunju

  VastaaPoista
 39. Ihanat noi hampaat ! <3
  En malta oottaa omaa ultraani,
  jee ! Saatkin vauvasi kuukauden ennemmin ku mä :)

  VastaaPoista
 40. Meillä on esikoinen ja nyt tämä nuorimmainen olleet laiskoja ultrassa. Niskapoimu ja rakenneultrissa, molemmissa. Molemmat on syntymän jälkeenkin olleet rauhallisia tapauksia :))

  VastaaPoista
 41. Joas oli aina tosi rauhallinen ultrissa (täällä ultrataan joka kerta eli yhteensä muistaakseni n. 10 kertaa) ja myöhemminkin mahassa oli niin hiljaista, etten olisi tiennyt olevani raskaana ellei vatsa olisi kasvanut kasvamistaan. En laskenut siksi koskaan mitään liikkeitä, kun olisin vain huolehtinut turhaan. Riitti, kun vauva silloin tällöin ilmoitti potkulla olemassaolostaan :)

  VastaaPoista
 42. Hei, olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja halusin kiittää omasta puolestani. Kirjotuksesi ovat elämänmyönteisiä, ajatuksia ja tunteita herättäviä. Aurinkoiset onnentoivotukset tulevan vauvelin johdosta!

  VastaaPoista