perjantai 11. kesäkuuta 2010

Saattaapi sadella





"Sadesää hämmentää,
uhmiksilta sulaa pää,
kamat seinään lennähtää
ja
äiti järjen menettää!"

Eilen oli tosi mukava iltapäivä ja ilta kun kävimme uikkimassa Pikku Kepposen poikien takapihalla batman altaassa ja söimme kommuunihengessä ison laarin spagettia ja raparperipiirakkaa.
Siitä sitten käväisimme vielä paikallisella uimarannalla vilkaisemassa maastoja josko olisimme tänään käyneet uittamassa lapsia ja varpaita.
Meidän neiti ja lolahan siellä innostui sitten kahlaamaan ja uimaan kun ilta oli lämmin ja aurinkoinen ja pelkkään fleeceen kääritty lapsi ja rapainen koira autolla vielä ihan hyvässä hengessä kotimatkalle.

Kotipihalla sitten alkoi kauhea ralli kun neiti olisi halunnut jäädä pimppisillään pihalle silittämään pientä koiraa ja sain kantaa kaverin kainalo-otteella sisään jossa kaveri parkui piskin perään kun aloin raahata omaa piskiä pesulle.
Ei meinannut muuten irrota biitsihiekka ruffen mahasta eikä turkista vaan kauhean kamppailun jälkeen tuloksena oli se että puolirapainen märkä rekku juoksi kuin voittajasiittiö ulos kylppäristä ja paineli luimistelemaan meikäläisen sänkyyn!!

Jotenkin kampesin sitten pestyt lapset sänkyyn ja hetken mietin olisinko tänään se äiti joka lähtee kapakkiin ja jättää lapset kotiin nukkumaan...
En sitten ollut.

Tänään on menty eilisen hengessä.

Joka asia on huono tai jotenkin väärin ja joka väliin pitää kiukuta ja rellestää.
Nukkua ei tarvitse,eikä syödä.

Vietimme onneksi sentään parin tunnin kivan puistoilun ja lähdimme kotiin vasta kun sade alkoi pisaroida nakkisoppakuppiin.

Siitä asti onkin sitten satanut ja sen lisäksi että äiti on saanut suunnilleen seistä päällään että lapsi viihtyy kun pikkukakkosen tilalla tulee URHEILUA!!
On piirrelty,luettu,laulettu ja aloitettu leipominen tajutaksemme ettei ole maitoa eikä munia...Kaura-omenapaistos pelitti sitten ihan hyvin ilman vaniljakastikettakin...




Mutta missä se lusikka on äiti?



Taidetta ala Terrible Two

Koirakin on ollut tänään niin rakastettava persoona että päätti kusaista mimon huoneen matolle joka on ainoa matto sisällä tällä hetkellä.
Ihan vaan siksi että lälly-lola ei suostu ulos kun siellä sataa,ei edes pissalle.

Että innolla odotamme niitä viikonlopun sadekelejä!

16 kommenttia:

  1. Voi että, ei varmaan saisi nauraa, mutta hitsi miten hauskasti kirjoitat:D

    VastaaPoista
  2. Heh, täydellinen kotiäidin päivä :D
    Ei vaan, savu nousee korvista tuollaisina päivinä. Jospa se ei satais ihan joka hetki...

    VastaaPoista
  3. Voi perse :) Eloisasti kuvailtu,tutunkuuloista.. Eipäs-joopas aiheesta kun aiheesta eikä lapsi itsekään tiedä mitä haluaa tai ainakaan tarpeeksi kauan räkä poskella huudettuaan sitä muista. Ei oo helppoa olla parivuotias.Tai sen äiti.Voimia viikonloppuun.

    VastaaPoista
  4. Hienot piirrustukset! Meidän tytöllä on piirustuksissa niin laajat kaaret ettei paperi riitä :D

    VastaaPoista
  5. Kirjoitat niin hyvin! Naurattaa ihan hurjasti ja toisaalta tuntee sen tuskan kun tajuaa rapaisen koiran rynnänneen sänkyyn tai munien ja maidon loppuneen. :) Koittakaa saada aika kulumaan sateesta huolimatta!

    VastaaPoista
  6. Kirjoitat kyllä niin loistavasti! Nim. kutsumanimeltään kakka-äiti syystä että pampula ei saanut katsoa koko iltaa raveja... Urheilijatoivoja siis. ;)

    VastaaPoista
  7. Apua! NIIIIN tuttu tunne. Meillä viime oli viime perjantaina samantapainen päivä, kun kissa aloitti pissaamalla sänkyyn, äiti menetti hermonsa, lapset menettivät hermonsa, kolmevuotias veti kolmet tunnin uhmakohtaukset, äiti purki kaiken kiukkunsa isään, kun tämä tuli töistä kotiin, isä menetti hermonsa ja kaikki menivät enemmän tai vähemmän kiukkuisina nukkumaan... :) Tsemppiä vaan ja ensi viikoksi on taas luvattu aurinkoista!

    VastaaPoista
  8. Voi mikä Mimo!! Ihanat kuvat ja ihanasti kirjoitat! Naurattaa vaikkei sua ole ehkä just naurattanut nää tempaukset...
    Super-hienosti Mimo piirtelee ikäisekseen!!
    Oikeesti, olen päiväkodin täti ammatiltani alle 3-vee ryhmässä eikä kukaan siellä vielä piirrä pääjalkaisia!! Meidän tyttö piirsi himpun alle 3-vee ja poika on nyt 2 ja puol, värittää tarkasti mutta piirustukset on yhtä suttua.
    Saat olla ylpeä mamma!!

    VastaaPoista
  9. Riikka: me ei olla oikeastaan piirrelty muuta kun naamoja ja tommosia tyyppejä. :D
    tänään meillä oli mallina 501 movies you must see-kirja jonka kannessa on Audrey Hepburn ja siitä katsottiin minne tulee silmät ja nenä. :D
    Minusta tuo toinen alhaalla oli niin hieno että taidan pistää sen muistolaatikkoon!
    muuten neiti piirtää sitten koirankakkoja ja lohikäärmeitä...

    VastaaPoista
  10. Tosi hienoja piirustuksia, meillä samanikäinen söhräilee ihan omiaan, tosin äidistä kyllä nekin tosi ihania ♥

    Ja muutenkin hyvä meininki!

    VastaaPoista
  11. Miten muuten,sopiiko udella oletko menossa tässä lasten välissä töihin vai jatkuuko kotielämä yhteen putkeen:)?

    terv.Kirsikka

    VastaaPoista
  12. Mulla oli ihan hirveän raskasta silloin kun erottiin Fannin isän kanssa (Fanni oli silloin 1,5v.), joten voimia vaan ihan hurjasti. Sulla varmaan koira ja masulainen vie vielä lisää voimia...

    VastaaPoista
  13. Täydellinen päivä siis.;)

    Tsemppiä sadepäiviin.♥

    VastaaPoista
  14. Voih, tutulta kuulostaa. Mutta onhan se raskasta kun yksin pitää jaksaa kiukut. Jaksamista sinne!

    Tosi hienot piirustukset, joko Mimo piirtää noin hyvin?

    VastaaPoista
  15. marjuli: ei mulla kyllä ole tapana itse piirrellä lapsen nimissä. :D
    kyllä nuo on ihan autentttisia mimoja.

    VastaaPoista
  16. Muakin kiinnostais, oletko menossa töihin? Miten tulet toimeen, jos et käy töissä ennen toista lasta?

    VastaaPoista