perjantai 18. kesäkuuta 2010

Tahdon!

Minä haluan Plastisockin masutuubin! :D
Tuon vihreän!!

8 kommenttia:

 1. ompas ihania tosiaan!! :) sulla on ihana blogi jota päivittäin käyn kurkkimassa! :) Tsemppiä elämäntilanteeseen!!! <3

  VastaaPoista
 2. Ihaan pirteä.
  Meikä on kiskonut suklaata siihen tahtiin, että taidan joutua kohta pukeutumaan sun kanssa samikseen ja hankkimaan suklaamasutuubiksi tuollaisen.

  Kysyit aiemmin, että saako musta julkaista kuvia. Ehdot ovat tarkat: vain jos onnistunut photoshoppaamaan ne niin, että näytän freshiltä, normaalipainoiselta, hiukset kammatulta ja tyylikkäältä. Normaalihabitustani ei kestä netistä kahtella.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä. Mulle vaan ei oikein koskaan auennut miksi masutuubia käytetään. Taidan olla vähän daiju, kun kuitenkin kaksi lasta olen maailman pukannut.

  VastaaPoista
 4. anonyymi: minullakaan ei koskaan ole ollut (vielä) masutuubia! :D
  idea vissiin on se että jos muuten menisi omat paidat läpi raskauden niin lisäpituutta saisi masutuubilla kun laittaa paidan alle!
  korjatkaa jos olen väärässä! :D

  VastaaPoista
 5. masutuubi on myös kätevä kun imettää normipaidan kanssa ja ei halua että röllykkä näkyy kaikelle kansalle ;)

  VastaaPoista
 6. Tuo vihreä on aivan ihana! Masutuubi on juuri siihen, että saa käytettyä normipaitaa raskausaikana ja imetysaikana mahtava normipaidan kanssa! =)

  Heidi

  VastaaPoista
 7. Ihania kuoseja! Täytyykin alkaa suunnitella uutta vauvaa, jotta voi ostella tuollaisia... =)

  Tuli edellisen postauksen vihreästä konekankaasta mieleen, että uskaltaakos kysellä tilausten tilannetta?

  Viola on jo ilmoittanut, ettei hän tykkää norsuista, ja se yksi mekko oli tarkoitus olla niitä pieniä norsuja... No, ehkä hän sitten lämpenee ajatukselle. :)

  Minna

  VastaaPoista