tiistai 24. elokuuta 2010

jottain vaan

Tänään aamulla kaivelin ensi kertaa sitä välikautta kaapista.

Minullahan kun on tällä hetkellä mahasta johtuen kuuma kokoajan, ei ole minkäänlaista käsitystä paleleeko mimo ulkona jos itse olen kuumissani.

Onneksi lämpömittarin lisäksi parasta kenttätutkimusta voi suorittaa omalta parvekkeelta josta näkyy viereisen tarhan pihalle. :D

Tänään siis kaivoimme puistoon jossa tihkutti ja oli todella aika kalsaa ihan vk-haalarin.

Kerroinkin jo aiemmin että muuttomme söi ison kasan mimon vk/talvikuteista.

Onneksi suoritin joka vuotisen soiton Tuusikselle ja kyselin heidän kolmanneksi pienimmäisen mutta suunnilleen mimon kokoisen jossun viimevuoden kuteita.

Tuusis on ihan todella siivonnut vaateröykkiöt pienemmiksi ja käytännöllisemmiksi!
Meille ostin kaapistaan pyörimästä tämän tiketin välikausikostyymin.
Aluksi mietin onko väritys hiukan liian tekno mimolle mutta ihan hyvinhän se pelittää.
Kokona on 92 joka on reilu muttei mahdoton.

Nyt vielä kun jotenkin saisin oman välikauteni kasaan.
Valasmoodilla ei tee mieli ostaa uusia vaatteita juurikaan...

Jotain kyllä totesin tarvitsevani kun rämmin mimon kanssa kympin pintaan Telmalta kotiin rankassa kaatosateessa.
Tietysti ilman sontsaa.
Saisiko jostain aikuisten välikausihaalareita? :P

11 kommenttia:

 1. Toi päiväkoti on ihan kiva naapuri, ei tarvitse edes lämpömittaria :D
  Meillä oli tänään ekaa kertaa tihkussa haalari, ja samoin illalla vielä seitsemän maissa ulkona..

  VastaaPoista
 2. Jos tarviit kylmille keleille toppahousuja (ihan mahdotonta löytää edes äitiysliikkeistä,netistä ainakaan) niin viime talviset pitäis ehkä vielä olla tallessa ellen oo kirppikselle jo roudannu,tuskin,kesäaikaan.Ne oli huutiksesta,joku itse ommellu oletettavasti.Ei oo kauniit mut varsin toimivat ja lämpimät.Jos luulet tarvitsevasi niin ilmoittele,käyn penkomassa varastoa joku päivä..Ja postikuluilla lähtee.

  VastaaPoista
 3. Kiva haalari ja samaa olen miettinyt - että mistä sais sellasen 3xl haalarin :D, kun oon sotkenut fillarilla eesjataas sateessa esikoista ekaluokalle, kiitos vaan hajonneen auton :)) Muksuilla on päällään kunnon vermeet ja äiti pyyhältää vierellä takki auki :/

  VastaaPoista
 4. Tosi soma haalari on! Vatsan kanssa on kyllä hankalaa varsinkin tuo takkiosasto. Oisko kirppareilla minkäänlasita tarjontaa, kuvittelisin sielläpäin ainakin olevan enemmän kuin täällä kuusessa.

  VastaaPoista
 5. Tykkään tuosta Mimon haalarista kovasti. Meillä on myös samassa koossa tytölle ja seuraavakin koko odottelee kasvamista :D

  VastaaPoista
 6. Mä olen kanssa ihmetellyt, että missäköhän asussa sitä itse sitten istuu puistossa vesisateella, kun lapsi pysyy helposti kuivana ja lämpimänä nykyajan teknisissä vaatteissa. Haalari vois tosian olla aika pop :D

  VastaaPoista
 7. Hahaa.. meillä onkin koko viime viikon jo ollut Jaskalla päiväunilla ulkona TOPPAHAALARI.. ei täällä nytkään kovin lämmin ulkona ole ku tuulee vielä pohjoisesta.
  Välikausihaalarista tuli mieleen, että esikoisen odotusajan talvella kuljin kelkkahaalareissa ( miesten malli ) kun housuja en kehdannut isolle mahalleni ostaa.. tosin siitä on jo 11 vuotta, enää en niin edes kehtaisi lähteä minnekään, sen verran on häveliäisyyttä vuodet tuoneet :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on onneksi hupullinen gore tex -takki ja kivat kumpparit, joten jonkun verran kuivana onnistun säilymään :) Mutta housut tarttisin vielä.

  VastaaPoista
 9. täälläkin huomattiin mahan kanssa ongelmia eilen. Koiraa ulkoiluttaessa huomasin, että ulkoiluhousut ei menekään enää kokonaan kiinni. Takeissa sentään on varaa, mutta kai sitä täälläkin täytyy uusia housuja jostain keksiä.

  meillä laskettuaika on vasta tammikuussa, ja kauhulla odotan mitä sitä pitääkään keksiä talvipakkasille, kun nyt jo tekee tiukkaa housujen kanssa. Ehkä joku xxl kokoinen pilkkihaalari?

  VastaaPoista
 10. ei liity tähän postaukseen, mut pakko kysyä yksi juttu.. elikkä silloin kun kyselit meiltä lukijoilta arvuutteluita vauvan sukupuolesta, lupasit arpoa vastanneitten kesken paapiin tekemän kassin tms. Oletkohan uonhtanut sen? en ainakaan ole huomannut että arvonnasta olisi ollut bloggausta sen jälkeen!?:)

  yst. lukijasi

  VastaaPoista
 11. lukija: en ole unohtanut!!
  minulla on ihan selvästi joku bad karma arvontojen suhteen. :D
  Kuvasin arvonnan kännykkäni kameralla enkä saa sitä pätkää pois sieltä!
  Olen odotellut että exä tulisi piuhan kanssa sitä laittamaan että saisin arvonnan virallisen osuuden blogiin!

  VastaaPoista