keskiviikko 4. elokuuta 2010

Keskiviikkoa

Huomenna on kesän odotetuin päivä.

Mimolle on luvattu reissu linnanmäelle!

Voisi luulla ettei reilu parivuotias tiedä tuon taivaallista koko paikasta mutta käytyään Sealifessä ja nähtyään kaikki hienot laitteet ja kieputtimet meillä on muutaman kuukauden JOKA IKINEN päivä muisteltu laitteita ja pääseekö niihin ja miten ja milloin.
Kun uutisen esitin kylpyaikaan tuossa neiti riemastui niin että kaatui soikkoineen pyllylleen!


Viime vuonna mimo kulki muutamissa laitteissa kaverina mutta oli selvästi liian pieni oikeasti tajuamaan hauskan päälle.
Tänä vuonna odotan että kaverin pää räjähtää kun astumme portista huomenna klo 11.00 Pikku Kepposten kanssa vetämään päivän täydeltä lintsiä.

Itselläni ei ole ihan tarkkaa muistikuvaa mitä kivaa on luvassa alle metrisille joka miimoke vielä on?
En myöskään ehkä itse mahdu sulloutumaan kaiken maailman kotkotteihin ja onneksi apuna on lisä-aikuisia. :)
Lasta minussa tietysti harmittaa etten pääse kieppumaan ja heilumaan mutta tällä hetkellä menoksi riittää masussa olevan kaverin villit jamitukset joita saatiin mm. ihailla tänään neuvolassa jossa emme päässeet sydänääniin kuin hetkiseksi käsiksi kun kaveri potki niin tehokkaasti doppleriin.
Täti sanoi uskovansa kaverin sykkeidenkin olevan ihan bueno vaikka vaan hetki saatiin kuunnelluksi. :D
Muuten kaikki sillä saralla ihan kivasti. Hemppa 101 ja kehoitus kiskoa rautaa tuli.

Nimiasiassakin olemme ehkä hiukan edenneet!
Mimo heitti ilmoille yhden aika hyvän jota hiukan vääntelemme ja makustelemme. Ehkä siitä voisi tullakkin jotain!
Mimosoja on jo 1193 kpl ja tätä toista olisi vasta 858 kpl.
Kolmitavuinen...
Jos ei muuta kivaa tule vastaan niin on meillä nyt ainakin yksi vahva ehdokas. :)

Huomenna palajamme lintsikuvien kanssa!

10 kommenttia:

 1. Pitäkää hauskaa!!!
  Mä en voisi mitenkään kuvitella vieväni Panttonia Lintsille, saati sit kuvitella että se tykkäisi. On jotenkin vielä "vauva" tuollaisissa asioissa.
  Leikkipuistossa on vieläkin liikaa jännittävää...varmaan pariksi vuodeksi on näin.
  Automies täyttää 6v eikä hän tykkää huvipuistoista vieläkään. Mutta "prinsessa"...on kieppunut Disneylandissa kaikkein hurjimmatkin vekottimet läpi missä mulla meinas tulla itku.
  Että tälleen meillä...

  VastaaPoista
 2. Meilä esikoinen viiletti tänä vuonna yksin yhden lintsipäivän kun halusi itse! vietiin portille ja haettiin pois. :)
  on ihan mestarikieppuja!

  Mimo vetää kaikein maailman köysiradat ja muut verkot ja roikkumishärvelit. saa nähdä miten lintsi todellisuudessa uppoaa.

  VastaaPoista
 3. Elli2v jaksoi aika pitkän päivä lintisillä tänä kesänä, juna vesitornin ympäri ja karuselli tuli mentyy miljoona kertaa.. ihan näille alle metrisille ei kauheest siel oo mut hyvin meno tunti toisensa jälkeen niissäkin autoissa ja kieputtimissa mihin sai mennä. j a mikä hauskinta lapsen rannekkeella aikuinen mukaan ilmaiseksi ja ne laittet oli ihna riitäviä mulle ! :) myös pojat hoitivat ellin kanssa kieppumisen omalta osaltaa ja tykkäsivät vaikka olivat jo isoja!

  VastaaPoista
 4. Meillä poitsu 3v meni jo viime vuonnakin sellaista vauhtia, ettei paremmasta väliä! Alle metrisille on muutama laite, joihin menevät yksin, muuten pitää olla huoltaja (jokaista pientä kohden omansa)

  VastaaPoista
 5. Siis mukavaa lintsipäivää!

  VastaaPoista
 6. Kivaa lintsipäivää ja yksi nimiehdotus tulevalla vauvalle "Hemmo "

  VastaaPoista
 7. Sun ei tarvitse tietää mitään laitteista. Meidän esikoinen osaa ne kaikki ulkoa ja ihan kohta muistaa myös millä rannekkeella pääsee mihinkin. Klikkailee sujuvasti kahden rannekevaihtoehdon laitteita. Ja väliin muistuttaa, että missään tapauksessa *EI* lähde sirkusjunaan, kun ne pellet on ihan hirveän pelottavia pahempia kuin kummitukset ;)

  VastaaPoista
 8. Nimiehdotus: Rubina.

  VastaaPoista
 9. Tohon hemoglobiiniin haluaisin muistuttaa, että kannattaa vähentää viljatuotteiden syöntiä mahdollisimman paljon. Viljoissa olevat aineet "syövät" suolistosta rakennusaineita ja nimenomaan rautaa. Karppisivuilla on monia nopeita leipäke-reseptejä, joita kannattaa tehdä iso satsi ja pakastaa. Ja vihreitä vihanneksia. Supernopea pinaattikeitto: Muutama pussi pakastepinaattia - sulata kattilassa - kermaa päälle kunnes tarpeeksi löysää - suolaa. Voila

  VastaaPoista