torstai 5. elokuuta 2010

Lintsillä

Lähdimme tänään uhmaamaan sateista säätä linnanmäelle jossa satoikin sitten lähestulkoon kokoajan vaihtelevalla volyymilla.
Hyötyähän siitä oli tietysti siinnä että aamupäivästä jonot olivat lyhyitä vaikka yllättävän moni muukaan ei uskonut että sade jatkuisia tuntitolkulla vaan paikalla oli ihan mukavasti vielä lomailevaa kansaa.

Jäimme alle 100cm tavoitteen ja mimolle myönnettiin vain minihupi-ranneke jonka kanssa huoltaja pääsee ilmaiseksi nauttimaan ajeluista.

Mimosta suurin osa laitteista oli liian hitaita.
Vain pari niistä todella harvoista ihan pienten vekottimista sai mimolta kovaa menoa-luokituksen vaikka hyvin neiti jaksoi unitta kieputella kaikki läpi ja osan useampaan kertaan.
Itse olin ihan hämmästynyt kuinka vähän todella olikaan mentävää pikkuväelle!
Muistin että moneen muuhunkin olisi päässyt ja meidän reissun vakiolause olikin: ei kulta,et voi mennä siihen,olet liian pieni.ensi kesänä sitten. :S

Järkytystä koin myös huomatessani että Rainbow oli siirretty pois!! Tilalla oli autorata, jo lintsin toinen sellainen...

Päivä kului kuitenkin oikein rattoisasti sateesta ja rajoituksista huolimatta.
Itse teen kuitenkin pyhän lupauksen jossa vaadin ettei minun tarvitse ikinä enää istua KotKottiin tai Vankkuripyörään.
Ne on niiiin tylsiä!! :D

Tässä kuvallista saldoa!

7 kommenttia:

 1. Lintsillä on kyllä kivaa, mutta on se raskasta hommaa. Piti käydä Lintsipäivän jälkeen kaupassa ja oli vähän sellainen olo, että pitää käsillä siirrellä jalkoja, kun ne ei muuten liiku.

  Kivoja kuvia. Laita mulle mailiin lisää.

  VastaaPoista
 2. Totta tuo, että minihupin ylärajoilla on kyllä kovin vähän kivaa - senttirajaa voisi laskea ainakin viidellä... Meillä jännitettiin saman asian puolesta tänä vuonna - Emil pääsi rajan yli ja äiti pyyhki hikeä otsalta:).

  Mimo on kyllä Söpis!!!

  VastaaPoista
 3. Me oltiin iltapäivä Lintsillä. Aurinko paistoi ja oli lämmintä :) Näin tuon kuvissa olevan vanhemman pojan ja ihastelin paitaa ja mietin minkä merkkinen paita se on...

  VastaaPoista
 4. Oikein hauskaa teillä on näyttänyt olleen vaikka laitteet ovatkin olleet vähissä! =)

  Mun käsittääkseni Tykkimäellä on enemmän laitteita pienemmillekin, korjatkaa jos olen väärässä!

  VastaaPoista
 5. anonyymi: tiedän! :D lähdimme puoli 4 jolloin aurinko alkoi juuri paistaa!! :D

  VastaaPoista
 6. Hienot tatskat! Varmasti mukava (ja rankka) päivä :)

  VastaaPoista
 7. Mielestäni Lintsillä on muutenkin pikkuväelle surkea tarjonta, siksi me suosimme nykyään Särkänniemeä josta löytyy todella paljon myös pienille sopivia erilaisia laitteita :)

  VastaaPoista