maanantai 30. elokuuta 2010

Minä vs.SinäMimosta tämä on vallan passeli päivän asu.

Pikku kaverin on todella vaikea hahmottaa että ulkona ei ole enää lämmintä vaan kylmää ja vaikka neiti sujuvasti osaakin ,että nyt on syksy ja sen jälkeen sataa lunta ja tulee talvi,ei ainakaan vielä ole mennyt jakeluun mitä se todellisuudessa tarkoittaa.

Lähes joka ulkoilulla saa edelleen natkuttaa että kenkiä ei voi ottaa enää jalasta.

Tässä on äidin mielestä passeli asu päivän leikkeihin.


Tänään poikkesimme lindexillä hakemassa ehkä tämän hetken tärkeimmän asusteen: veden pitävät vk-housut.Sellaisen kevyet.
Ulkona kun meinaa olla joka aamu jokseenkin kosteaa ja puistoissa keinut ja muut ovat saaneet osansa on kiva ettei leikkijän pylperi ole heti ihan märkänä.
Muuten nyt on juuri passeli aika käyttää pois tuota smålkin takkia.
Seuraavaksi kun saa varmaan vetää jo jotain tuulen pitävämpää.


Onneksi meillä ei vielä ainakaan saa tuo pikkuosasto päättää niitä kuteita. :D

Salainen ystävä käynnistyy taas!!
Lisää täältä!!

8 kommenttia:

 1. Huooh joo - meillä tänään kans yritin saada 2,5-vuotiaan ymmärtämään miksi täytyy laittaa pitkähihainen paita ulkovaatteiden alle..ei teepparissa ja boxereissa enää kipasta ulos. Ja keväällä taas toinen ressukka itki "miksi on tytyset hihat" eli pienet hihat. :D

  VastaaPoista
 2. Jos on vaikeeta pienillä, niin on se isoillakin. ;D
  Meillä vielä 11v:n kanssa taistellaan aamuisin mitä sinne kouluun lähtiessä puetaan, kun hänen mielestään sopiva asu +8 asteeseen ja päälle 3km pyöräilyyn olisi verkkarit ja huppari.
  No joo, ei mee läpi. Ei päätä meillä 11 vuotiaskaan mikä on sopiva ulkoiluasu. ;)

  VastaaPoista
 3. Heh :D Meillä oli yks päivä tappelu siitä että pitääkö laittaa vaatetta päälle kun kaverit tulee. Kolmejapuolvee tokaisi että no onhan miulla nää nahkavaatteet :D

  VastaaPoista
 4. Meilläkin sälli yrittää aamuisin vaan vetää kenkiä jalkaan eikä millään haluaisi ymmärtää että pitää laittaa päälle myös ulkohousut ja takki! =) Kyllä mä tykkäsin enemmän siitä ettei tarvinut pukea erikseen ulkovaatteita, voi miksi Suomessa ei ole aina kesä!?

  Suloinen Mimo! =)

  VastaaPoista
 5. Ihana pipo! Mistä se mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
 6. Viola oli viikonloppuna mamman ja papan mökillä ja olisi halunnut lähteä pelkässä t-paidassa ulos. Mamma sitten sanoi, että mennään kokeilemaan.

  Siinä sitten seisoivat verannalla t-paita päällä, lämpötila +11 kieppeillä, kunnes Viola totesi "on vähän kylmä" ja meni kiltisti pukemaan sisälle. Sen jälkeen on haalarikin mennyt suht ongelmitta päälle kun "on vähän kylmä".

  VastaaPoista
 7. Meillä on Fannin kanssa samat ongelmat. Nyt se on jo tajunnu, ettei hellemekolla voi lähteä. Sandaalit ilman sukkia olis kuitenkin sen mielestä ihan passelit näinä aamuina kun ulkona on 8 astetta...

  VastaaPoista
 8. Mites Hanna ne meidän you know what...? Ovatko tulossa?

  VastaaPoista