keskiviikko 11. elokuuta 2010

No ne Meandit!

Minä kanssa kun muutkin!
Eli uusinta miietaita.

Ihan vaan siksi että voin laittaa muutamia huonoja kuviakin kun kävimme tänään tuusiksen järkkäämässä esittelyillassa. :)

Alkuun hämmästelen taas että lähes joka printti on vanhan uusiokäyttöä.
Oli monsterit ja kaivinkoneet jotka muistaakseni olivat jopa viime mallistossa ja monta muuta ns.nähtyä.
Mukana oli myös meandin uutta teinimallistoa joka ei juurikaan eronnut mielestäni perus kappiksen tms vaatteista ulkonäöllisesti.
Muutenkaan ihan mega-isolla painetut iskulauseet eivät aivan uponneet.


Meandilta on kuulemma tulossa myös erillinen vauvamallisto syksyllä siksi tässä erässä oli vain muutama vauvanvaate.
Eikä ollut peittoa niinkuin aiemmin on ollut!


Äideille oli minusta nyt paljon kivoja juttuja!
Esim nämä olivat livenä ja päällä aika kivoja!
Lepakkohihat ja kiva ohut matsku.Tästä on vain vaihtuva kuva meandin sivuilla josta sai vain takapuolen.. mutta on siis edestä solmittava rimpsuhelmainen trikootakki.Tosi kiva mahan kanssa!Sudenkorentotunika.Sellainen hiekan värinen. Kivat yksityiskohdat hihoissa ja helmassa!


Lasten puolelta oikeastaan diggailin vaan tästä ja sen myös tilasin koossa 62/68! Shame on me. :DAinoa mikä hiukan harmitti on se että toisin kuin kuvassa sienen jalka ja pilkut ovat beigejä!
Voi siis pestä huolettomammin. :D

Loppuajan vietin vetäen Mosarkistin leipomaa suklaakakkua ja poimimalla Tuusiksen pihapensaasta päivän c-vitamiinit.

Visuaalista ja sisäistä ravintoa siis nautittu. :)
13 kommenttia:

 1. Toi sudenkorento tunika on todella kaunis!!!!
  Ja olisin varmaan itsekin sortunut tuohon kärpässieniasuun. =) Eli ihana oli ostos!!!!

  VastaaPoista
 2. Sudenkorentotunika kelpais,näyttää sellaselta aika anteeksiantavalta mallilta.Vaikkei kyllä taida olla kätevä imettäessä.Jaksan aina vaan ihmetellä imetyspaitatarjontaa; kuka hitto tahtoo esitellä vatsanseutuaan tiukassa trikoopaidassa heti synnytyksen jälkeen?Muutenkin on jyrän alle jääny olo ja silmäpussit niin ei olo ainakaan hehkeemmäks muutu jos peilistä katsoo trikoomakkarassa pursuileva haamu..Hallelujaa kietaisupaidoille!

  VastaaPoista
 3. oih, mä rakastuin tuohon kärpässiemeen! <3

  VastaaPoista
 4. Voi että kun tietäisin miten saisin noita meandi:ta tilattua. Kutsuille en ehdi. Voiko niitä tilata suoraan jostakin? Niiden sivut tökki niiiin pahasti etten päässyt kurkkimaan.. onko siis jotain mahkuja saada netistä kattoa mitä haluais ja tilata suoraan joltain? Kiitos jos joku voi auttaa tietämätöntä! :)

  VastaaPoista
 5. Mie olin tosi pettynyt siihen että tuo nuorisomallisto oli sama ku keväällä, eihän niitä nyt enää kukaan osta ku herkut on puoli vuotta sitten jo ostettu :s

  VastaaPoista
 6. Noita voi tilata suoraan myyjältä, yhteyttä voi ottaa joko meandin sivujen kautta laittamalla yhteydenottopyynnön tai sitten jos tietää jonkun myyjän nimen ja vaikka mailiosoitteen, niin laittaa suoraan viestiä.

  VastaaPoista
 7. Mie huikkaan tähän pinoon, että ehdottomasti kannattaa noihin Mannamaan perhostaittoimuihin satsata. Harmi ettei niitä ollut vielä olemassa kun me käytettiin s-koon vaippoja, mutta nyt M-koossa sitä innokkaammin .. samalla jos alan suosittelemaan niin ehdottomasti kokeilun arvoisia ovat mm.Neppulan sinappitaskut/aiot, Neppulan ja Hahtuvahullut Helmitaskut/aiot, Nallen nöttöset ja nio-aiot.. sisävaippojen kanssa vuotosuojalliset kuoret esim. Niikki, Neppula, Tiris..

  VastaaPoista
 8. mitäs tuusikselle kuuluu? ei oo blogannut aikoihin:-(

  VastaaPoista
 9. Minäkin kävin eilen hypistelemässä uutuuksia ystäväni kutsuilla... Pidin kovasti poikien mallistosta, mutta äitien mallisto oli minulle pettymys! Tylsää harmaata, liian romanttista. Plaah! Sudenkorentotunika oli kaunis kyllä, mutta minulle vaalealle ihmiselle aivan liian valju... Pitää vielä kypsytellä ajatuksia!! :) No eipä ollut peittoa, taaskaan!! Sitä ei ollut keväänkään mallistossa... Miksköhän??

  VastaaPoista
 10. Anonyymi:
  Malliston näkee netistä www.meandi.fi ja tilattua saa käymättä kutsuillakin, suoraan ottamalla johonkin myyjään yhteyttä.
  t. hanna.laaksonen at meandi.fi

  VastaaPoista
 11. Niin ja kotipostiin tulevat tilaukset (sekä kutsuilta että muuten tilatut) kaikille suoraan.

  VastaaPoista
 12. Tuo kärpässienihaalari on ihana!! Harmi kun mä en päässyt tulemaan tuonne kutsuille :(

  VastaaPoista
 13. Asiasta poiketen, osaatko sanoa mistä johtuu etten pääse klikkamalla joihinkin noihin sun seuraamiin blogeihin? kun klikkaan niin tulee keltainen merkki jossa huutomerkki :o

  VastaaPoista