maanantai 16. elokuuta 2010

Se on taas maanantai

Taas kuvatuksetonta tekstiä luvassa mutta ei asiaakaan juuri ole. :D

Mimo näyttää päässeen paremmalle puolelle taudissaan ja vain silmiä pyyhitään jopa öisin pissareissulla että saadaan neidin öögat auki.
Aamuisin on sellaiset muurit että turpiin vedettykin näkee enemmän.

Itse olen tietysti saanut kylkiäisenä yskän ja kurkkukivun joka kolottelee mukavasti lihaksissa asti.

Aktiiviselle neidille alkaa riittää kotona kökkiminen vaikka usein kuuleekin lauseen :on ihana olla äiti kahestaan kotona.

Tässä kirjoittaessani mimo kävi kertomassa äsken jahtaavansa ötökkää. -Mä koitin lätkästä sitä näillä pikkuhousuilla! (onneksi pyykkinarulta!)

Palapelit on tehty,timppa lammasta,rööripalikoita,maisaa,monsterit ja muuta on katsottu vaihtelevalla menestyksellä.
Seuraavaksi kokeilemme maalaamista ja piirtämistä.
Myös kipeiden lasten suosikki ohjelmanumero syöminen on luvassa.

Itse sentään olen saanut aikaa kulumaan tiskeihin ja pyykkeihin.

Sen verran jouduin retuuttamaan lasta että pakkasin kaverin kärryn pohjaan ja käytimme koiran pissalla ja pumppautimme naapuritalossa pyöräliikkeessä rattaiden pyörät. Yksinhuoltamisen riemuja että vaikka sairaus iskisi it is what it is.

Onneksi olemme suostutelleet isän meille töiden jälkeen. :)


Koska olen saanut suuresti jeesiä talvikuteiden/kestovaippojen tms asioiden kanssa teiltä kysyn taas käyttäjäkokemuksia!

Tällä kertaa kyseessä on tutut niilo ja teemut-elikkäs phil and tedsit.

Ystävällä olisi tarjolla Vibe lisänimikkeellä oleva setti kantokoppineen ja kaikkineen ja mietinkin olisiko ne nyt sitten ne lopun ajan kärryt?

Kärrytellä voi yhtä. Kahta tai yhtä ja lautaa.
Eikö se kata koko kärryajan?

Mimo täyttää kuitenkin vuoden alussa kolme...Haluan joskus pystyä vaikka kaupassa karjaisemaan kaverin kärryyn riehumasta ja faktahan on se että joudun kuljettamaan kahta lasta yksin kuitenkin.

Kaikki käyttökommentit on taas hyödyksi!ps. iltasanomat lupasi jo yöpakkasia!

7 kommenttia:

 1. Meillä oli kultaakin arvokkaampi Swiss Strolli Rider sisaristuin kun pojilla ikäeroa tasan 2,5 vuotta.

  VastaaPoista
 2. Meillä on ollut P&T vibet käytössä nyt 8kk ajan vauvalla ja 2-vuotiaalla taaperolla. Itselläni on kärryistä vaan positiivista sanottavaa. Meillä on ollut testauksessa myös vierekkäin istuttavat kaksostenrattaat ja P&T sportit ja ehdottomasti nämä vibet on näistä parhaat. Vauva kulki ensimmäiset 7kk vaakatasossa tyytyväisenä ja nyt istuskelee tyytyväisenä isoveikan alapuolella. Olen kokeillut myös P&T sport rattaita, mutta niissä etuistuimen kuomu ottaa äkkiä jo kolme vuotiaalla päähän kiinni. Vibeissa tilaa on huomattavasti enemmän ja ovat jykevämmän oloiset kuin sportit. Vibet menee erittäin pieneen kasaan ja on helppo nostaa autosta kauppareissuille ja laittaa taas nopeasti kasaan. Myös puistoilut ja pidemmät lenkit ovat sujuneet meillä loistavasti. Jos jotain "miinusta" pitäisi sanoa, niin kolmipyöräisyys ja kaksi lasta istumassa (=20kg painoa) aiheuttaa sen, että bussiin meneminen ja tuleminen on hankalampaa kun nelipyöräsillä, mutta bussilla kulkeminen on silti onnistunut. Mutta summasummarum lapset tykkää ja äiti tykkää. Hintansa arvoiset rattaat mielestäni.

  VastaaPoista
 3. Mä en ois ikinä pärjännyt ilman P&T:tä. Lapsilla ikäeroa 1v 7kk tällä hetkellä vanhempi 2v 8kk ja nuorempi 1v 1kk. Ihan ykköset. Meillä on sportit, vibet on vielä hienommat. Suosittelen :) Meillä myös lapset rakastaa istua rattaissa ja kun pienempi tunkee sormia alhaalla istuessa pyörien väliin (se on ainoa miinus) isoveikka suostuu onneksi kiltisti vaihtamaan alas istumaan.

  VastaaPoista
 4. Samaa mietin, ikäeroa tulee kuitenki 3v4kk. Mutta ainakin nyt tuo neiti on niin tuittupäinen, että rattaita on pakko pitää mukana-saati sitten kun tulee vauva, ja oma kunto ei kovasti kestä ainakaan alkuun perässä juoksemista ja kantamista välttämättä.
  Toisaalta esikoinen ei Mimon iässä enää tuplia tarvinnut, kulki tarvittaessa rattaissa ja vauva liinassa-mutta ei edes päivittäin.. Toisaalta eikös bugaboohon saa seisomalaudan, missä on "satula" eli olisi istumapaikka =)

  VastaaPoista
 5. Meidän lapsilla on lähes 3 vuotta ikäeroa. Phil&Tedsin Sport-malli on ollut toisten vaunujen ja seisomalaudan ohella käytössä. Enimmäkseen olemme käyttäneet vaunuja ja seisomalautaa lyhyemmillä reissuilla. Phil&Tedsit ovat olleet pidemmillä matkoilla mukana, kun isompikin haluaa istua. Miinusta oli mielestäni Sportin vaunukopan lyhyt käyttöikä, meillä jäi pieneksi vauvan ollessa noin 4 kk. Sen jälkeen vauva mahtui kuitenkin nukkumaan ilman koppaa lopun vauva-ajan. Olisin mielelläni silti kuljettanut hänet kopassa vaunuvarastoon, kun kantamuksia on yleensä paljon mukana muutenkin. Nyt kun pienempi on rattaiden takaistuimessa, ongelmana on ollut välillä sormien työntäminen pyörien ja lokasuojien väliin. Muuten kätevät rattaat ja meille ei olisi käynytkään leveämmät rattaat säilytystilojen takia.

  VastaaPoista
 6. Suosittelisin kokeilemaan eka seisomalautaa. Meillä lapsilla on alle 2 v ikäeroa ja seisomalauta on ollut ihan korvaamaton. Esikoinen viihtyy siinä hyvin pitkiäkin matkoja ja nyt tasan 3-vuotiaana kävelee lähes kaikki matkat. Mimo ainakin vaikuttaa niin reippaalta tytöltä, että uskoisin hänenkin jaksavan seistä seisomalaudalla hienosti. Saako P&T-rattaisiin seisomalautaa? Tai siis mihin se lapsi mahtuu väliin seisomaan..?

  VastaaPoista
 7. moikka,

  mä tykkään kovasti p&t -rattaista, miinuksina kuitenkin jo edellämainittu bussiin nouseminen/siitä pois, ja sitten mun mielestä ainakin koiraa on helpompi kuljettaa nelipyöräisiä työntäen (mä työnnän yhdellä kädellä ja pidän koiraa toisella). mutta siis ei noi huonotkaan puolet ole niin huonoja etteikö ne kuitenkin ole hyvät ja käyttökelpoiset kärryt, ja ehdoton plussa kapeudesta, keveydestä, ketteryydestä ja muunneltavuudesta. Tosin kai mun vihreät sportit kanssa joutaisi myyntiin, nyt asutaan maalla ja tarpeet ihan erillaiset kun kaupunkiolosuhteissa

  VastaaPoista