lauantai 18. joulukuuta 2010

Jurahevin kuninkaat

Kävimme tänään viettämässä hiukan one-on-one laatuaikaa mimon kanssa Barona Areenalla Espoossa jossa esiintyi Hevisauruksen poppoo.

Mimohan hevisaurus-fanina oli odottanut kovasti koska päästäisiin katsomaan keikkaa uudestaan viime kesän jälkeen ja riemastui kun meille tarjoutui tilaisuus muutamiin lippuihin ihan ilmaiseksi!

Mukaan kaappasimme pari muuta pääkaupunkiseudun hevisankaria eli rva kepposen ja keskimmäisensä ja painelimme joraamaan.Hiukan meinasi kyllä harmittaa kun tapiolan liittymän jälkeen jouduimme jonoon joka tietysti mateli kohti samaa päämäärää ja loppumatka kesti ja kesti ja kesti...
Baronan edessä ei enää ollut vapaita paikkoja ja jo valmiiksi myöhässä saimme auton parkkiin toisaalle ja pääsimme paikalle kun toista biisiä jo soitettiin.
Olimme siis varanneet matka-ajaksi helsingistä vaatimattoman tunnin...

Emme päässeet myöskään permannolle paikoillemme koska halli -On jo täynnä! Menkää jonnekkin!
Mutta hyvällä tuurilla saimme paikat mainiosti lavan vierestä sivukatsomosta ja läheltä vessaa jota meillä aina tarvitaan kun neiti on juonut yhden pillimehun.Se tarkoittaa 3-4 pissakäyntiä aika tiheään.

Tietysti meitä jäi vielä harmittamaan se että se paras biisi oli tietysti mennyt ekana...

Mutta näistä asioista viis,meillä oli silti onnistunut keikkareissu! ja isi pärjäili mainiosti kotona myykkiksen kanssa jolle äiti oli jättänyt maitopullon kaveriksi.
Äidilläkin maito tuli läpi paidasta vasta kotimatkalla! Eikä niinkuin viime viikolla henkkarin kassajonossa...Siitä selvittiin kuitenkin esittelemällä vauva jolloin maitotahrat paidalla eivät enää saaneet niin suurta huomiota.

5 kommenttia:

 1. Ihana tuo vika kuva, Mimo fanittaa täysillä! =D

  VastaaPoista
 2. Meidänkin pojat on ykkösfaneja ja viikko sitten oltiin koko perhe keikalla Rytmikorjaamolla. Nyrkit ilmaan ;)

  VastaaPoista
 3. Heippa, varmasti mukavaa laatuaikaa vietitte. Meillä fanetetaan Aarne Alligaattoria jonkunverran. Mutta nämä Hevisauraukset onkin uusi tuttavuus blogisi kautta. -Tiina

  VastaaPoista
 4. Teidän Mimo on kyllä sitten eri söpö neiti :) Ihan luksusta Mimolle ja äidille, että pääsitte viettämään laatuaikaa ja Myy jäi isin hoiviin!

  Sinä kun olet käsityön ihmelapsi, niin olisiko vinkkiä kuinka saada tylliunelma juhlamekon päälimmäinen harsokangas takaisin kiinni mekkoon? Meidän joulun juhlamekko koki eilen kovia kaverisynttäreillä ja päälimmäinen tylli on 20cm matkalta revennyt irti...Onko olemassa mitään nauhaa yms. jonka voisi kiinnityskohtaan laittaa koko matkalta? Mielellään jokin jossa olisi jokin tarrasysteemi, jotta minäkin poropeukalo osaisin sen kiinni ommella? Jos on ideoita, niin mistä tuollaista nauhaa saisi tai jotain muuta tarviketta millä tuon fiksaisi?

  VastaaPoista