torstai 2. joulukuuta 2010

rv 40


Nyt sais alkaa meikän puolesta jo syntyä!!
Oma veikkaukseni on huomenna.Saa nähdä miten pieleen mennään.

Napa osoittaa kuitenkin jo alaspäin... :DKolme synnytystä olen selvinnyt näkemättä limatulppia eikä lapsivesi ole koskaan mennyt kuin desin-kaksi läikkynyt.
Odottelemme siis supistuksilla alkavaa synnytystä tälläkin kertaa.
Mitään ennusmerkkejä en ole koskaan huomannut.Joulun kuuminta hottia.
Päärynävartalo! :D

14 kommenttia:

 1. Nyt mua ihan järkyttää, että aika menee näin nopeasti (ei varmaan sulla ja mahallasi, mutta täällä ympäriinsä säntäillessä ilman painavaa massua). Toivotaan, että aika koittaa pian (ellet nyt välttis tykkää hirveästi kanneskella vauvaa navan alla)!

  Mä tajusin, että meillä nuo kaksi ovat syntyneet samalla kaavalla, melkein minuutilleen samaan aikaan - herättäneet mut aamulla synnyttämään...

  VastaaPoista
 2. Kyllä se vaavi kohta tulee :) Usko pois.

  Mä veikkaan että se on itsepäinen ja syntyy 16. päivä.

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan hengessä mukana!

  VastaaPoista
 4. Näytät muutes hyvältä! Kyllä se sieltä kohta tulla tupsahtaa! Eihän tästä oo kun hetki, kun kerroit sätissä salaisuuden :D

  VastaaPoista
 5. Toivotaan, että huominen on the päivä! Mä meinasin synnyttää viimeistään samoilla viikoilla kun Patrikin eli viimeistään 25.pv :D Saas nähdä.

  VastaaPoista
 6. Onnea ja tsemppiä synnytykseen, omaani odotellaan vielä reilut pari kk.

  VastaaPoista
 7. Mie luovutan sulle kaikki minitkin supparini, jotta pääsisit hommiin :) Täällä kun on turha miun oottaa mitään ennenkuin käynnistystä 13pv yli (nyt rv 37+4).. Koska minua ei oo ikuna supistellu silleen _oikeesti_ muuta kuin keinotekoisesti :/

  VastaaPoista
 8. Nyt olis aika passeli aika, niin ehtii vielä hyvissä ajoin ennen joulua ;)Supistuksia lähetellen...

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä! Vitsi kun aika menee nopsaan, vastahan sä kerroit odottavasi. No sulla ei aika varmaan mene nopsaan, kyllä se varmastikin viikonlopun aikaan tulee ja viimeistään ma että ehtii katteleen Linnan pukuloistoa:)

  VastaaPoista
 10. Ai ai miten ihana masu! Muistan kyllä vieläkin sen lopun tunteen, kun haluais jo masusta eroon ja käärön syliin ;) Kyllä se sieltä tulee....jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 11. Tosi söpö masu sulla ♥

  Tsemppiä viimeisiin päiviin!

  VastaaPoista
 12. Huomenna on 4. päivä joulukuuta on hyvä päivä syntyä ;) Stemppiä viimeisiin hetkiin ja erityisesti tulevaan koitokseen ♥

  VastaaPoista
 13. Ihana ihana maha. Onnea synnytykseen, oli se sitten milloin vaan. 12.12.2010 olis mun mielestä aika hieno päivämäärä. Sunnuntailapsen sais sillon :)

  VastaaPoista