tiistai 11. tammikuuta 2011

Kik Kid haaveiluja

Yksi niistä merkeistä joista me tykätään on Kik Kid.

Vaikka ovatkin pientä mitoitusta niin koon isomman ottamalla saa meidän muksuille parhaan mallisia kapeita ja kivanlaisia kuteita.

Tykkään värimaailmasta joka on aina suht perus mutta kuitenkin värikäs ja materiaalit ovat olleet aina mukavan tuntuisia.
Merkillä on myös mustia vaatteita joita huonommin muuten löytyy.


Mimolle olivat jo käyneet pieneksi viime kesän releet,siksi aloinkin katsella mitä kivaa löytyisi ensi kesälle.
Vaikka tälläsiä voisin ottaa!Myykki posettaa komeasti omassa haalarissaan. :D(tänään olen ollut ahkera ja alempana kestovaippa bloggaus. :) )

6 kommenttia:

 1. Meillä kanssa typyn suosiossa kyseinen merkki. Tykkää hurjasti ja SE tähtikin löytyy. Hih!
  Reippaita, iloisia ja sporttisia ja vielä hyvälaatuisia. Tosin hinnat vähän hurjia...raaskin vain alesta noita ostaa.

  VastaaPoista
 2. Voi suloista Myytä <3

  Kik Kidillä on kyllä kivoja vaatteita. Hirmu pientä kokoa vaan ovat, mutta sen kun tietää niin helppo ostaa oikeaa kokoa :)

  VastaaPoista
 3. Vaikka en teitä tunnekaan muuta kuin blogin perusteella, on tuo keskimmäinen tunika mielestäni aivan Mimon näköinen! Kivoja kyllä kaikki :)

  VastaaPoista
 4. Onpa Myy suloinen! :)

  Mä kanssa tykkään Kik Kidistä, vaikka ihan hirveästi merkin vaatteita ei meillä olekaan ollut. Raikkaita, suurimmaksi osaksi unisex-värisiä ja mallisia, laatu hyvä ja, kuten Anrinkokin sanoi, se tähti :)

  VastaaPoista
 5. Ai että, olen katsellut ihan samoja. Emilia ei vaan varmasti haluaisi käyttää mustan värin takia. :/ Pitää olla vaaleanpunaista tai sitten kovasti räikeää.

  VastaaPoista
 6. Kik Kidin vaatteet on ihania <3 itse tykkään erityisesti fleeceistä ja karvahaalareista. Viime kesän ykköshitti oli vanhan uimapuvun mallinen kesäasu. Vitsi kun laitoin just pari Myylle ehkä sopivaa vaatetta huuto.nettiin. Olisin voinut tarjota niitä teille ensin.

  VastaaPoista