sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Muutaman päivän kuulumiset

Mitähän tässä on tapahtunut parissa päivässä? :D

Uutta vuotta otimme vastaan rva kepposen pesueen luona.
Paukuttelimme raketteja aikaisin lapsien iloksi ja mätimme hyvän satsin juhlaherkkuja.
Me tytöt olimme sitten kotona jo 23.00 aikaan jolloin vain minä otin yksin vastaan vuoden vaihtumisen ikkunasta raketteja katselleen.Se on niin hurjaa tämä kotiäitien juhliminen! :D
Isin olimme päästäneet juhlimaan ja hän saapuikin noin 02 mukanaan pussillinen mäkkäriruokaa.
Itse olin niin väsynyt että en jaksanut nousta einestämään vaikka herra minullekkin herkkuja tarjosi vaan nuokuin tissi Myyn kitusissa kunnes n.10min jälkeen heräsin kyselemään joko kaikki yösnäksit oli syöty?
Meidän isi heräsi kyselyihini todella hämmentyneenä ja kysyi puoliksi syöty hampparinraato kädessään: MITÄ! onko meillä jossain mäkkisafkaa??! :D
Kehoitin kaveria laittamaan puolikkaan burgerin pois kädestä ennenkuin sammuisi uudestaan mutta itse kävin sitten poimimassa herkut pois juhlijalta ja käytin muutenkin katkonaisesta yöstäni 10min syöden täysin rauhassa itse yhden pussista löytyneen yöpalan.

Vuosi siis vauhtui melko rauhallisissa merkeissä. :DEdustava turvalook.:D


Eilen kävimme mimon kanssa juhlimassa Telman 3v juhlia.

Mimo odottaa kovasti omiaan.On odottanut kaverinsa Hellen juhlista asti.Kohta puolisen vuotta. :D
Vielä odotettavana on noin reilu kuukausi!

Muuten mimon vakiojutuiksi on siskon saapumisen jälkeen tullut ettei mitään muka osata tehdä itse jos äidillä on systeri sylissä.Ei pukea,pyyhkiä pyllyä,ei mitään.
Muuten neiti on suht oma itsensä vaikka iltaisin on hiukan herkemmin kiukkuileva yksilö kun jätimme päiväunet pois.
Illat menivät ihan hulinaksi ja kun neidin normaali aamuherätys on 09-09.30 välillä ei siihen perään voi oikein koisia päikkäreitä mihinkään säädylliseen aikaan.

Myy on edelleen melkoisen hymyileväinen ja rauhallinen kaveri.
Tänään huomasin ettei minulla enää ole vastasyntynyttä!
Myy alkaa näyttää ihan oikeasti vauvalta.
Pidempiä aikoja valvotaan ja hiukan on alettu viihtyä imetystyynyllä kurkkimassa.
Vaikka sen hetken että äiti ehtii vessassa käydä.Itse kykenen juuri ja juuri suorittamaan tähän suomenkieltä muistuttavaa tekstiä kun tuntuu että väsy painaa kokoajan,kuitenkin roikun täällä katsomassa toisella silmällä potterin harria kun haluan nähdä sen meidän perheen isukinkin vielä tänä iltana.

Vuosi 2011 näyttää oikein hyvältä so far!

2 kommenttia:

  1. Oiken hyvää uutta vuotta teille!

    VastaaPoista
  2. Mä juhlistin vuoden vaihtumista samallalailla. :) Mies oli juhlissa, poika nukkui ja mä katsoin raketteja keittiön ikkunasta ja menin sitten itsekin nukkumaan. Oli vähän höh olo. Mutta ehkä sitä tässä taas joskus pääsee paremminkin uutta vuotta juhlistamaan. Ja on se nukkuminenkin tosi kivaa ;)

    VastaaPoista