tiistai 4. tammikuuta 2011

Sairasta menoa

Meillä sairastetaan verrattain vähän.

Joskus kärsimme jonkinlaisia päivän kuumeita kun joku tautii koittaa änkeä systeemiin mutta Mimoa olemme käyttäneet lääkärissä vain kerran kun tyyppi sairasti kerralla korvatulehdukset ja alkavan keuhkoputkentulehduksen viime vuonna suunnilleen samoihin aikoihin.

Kerran vuodessa on minusta oikein hyvä!

Tällä kertaa vieraana on mystinen rutto jossa oksennetaan kerran yössä ja kuume nousee silloin mutta päivisin ollaan sitten ihan kuosissa.

Aika paljon videoita kuluu...

8 kommenttia:

 1. Ihme tauteja liikkeellä... Meillä isompi neiti säikäytti sunnuntaina käymään lääkäärissä, kun kuume nousi, ei suostunut oikein syömään eikä juomaan eikä halunnut olla sylissäkään... Lääkärillä tietenkin hyppi ja pomppi kuin pieni pupunen tullakseen taas kotiin olemaan sairas ja vain makaamaan ja kieltäytymään ruuasta.

  No lääkkeellä saatiin tyttö taas "toimimaan", toivottavasti lääkärin povaama alkava virusinfektio ei pamahda päälle enemmän...

  Parantumisia toivottelemme!

  VastaaPoista
 2. No johan on tauti! Voisikohan olla enterorokkoa? Olen paristakin suunnasta kuullut sen kummallisista oireista, jotka tuntuu olevan satunnaisesta oksentelusta kurkkukipuun ja kuumeeseen ja näppyjä ei ole joillekin tullut laisinkaan.
  Paranemisia anyway! :)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista!

  Ei taideta uskaltaa tulla teille :( Pitäisi pysyä terveenä, että suoriudutaan reissuun. Meillä oli sellainen, että jokainen lapsi oksensi yöllä kerran ja aamulla olivat kuin mitään ei olisi tapahtunut.

  VastaaPoista
 4. Paranemista sairastupaan ja toivotaan että pikkusisko ei sairastuis...

  VastaaPoista
 5. meillä oli sama tauti..kesti monta päivää sillain just et söi jo ihan normaalisti ja sitte vrkn kuluttua taas yhtäkkiä oksensi..asiaan kuulu myös löysä vatsa jota on kestänyt nyt yli viikon. paranemisia!

  VastaaPoista