perjantai 18. helmikuuta 2011

kangasvinkki

Ihan vaan vinkkinä että Metsolat myy clover-kangasta ruskeana 2-laatuisena alle 8e metri.
Kuulemma hiukan nukkaista ja saattaa olla värivirheitä.Omassa 2m palassani ei ollut mitään vikaa!
Ei taida metsoloilta saada mitään 8e hintaan... :D

9 kommenttia:

 1. Minäkin hastrasin kaksi metriä tuota kangasta ja moitteeton oli minunkin palanen. Leikellytkin olen sen jo osittain. Nuo housut näyttää kyllä niin kivoilta, että vois itsekkin testata nuiden ompelua!

  VastaaPoista
 2. Kiitti vinkistä. Kaveri on tulossa Oulusta meille huomenna niin käskin käydä kurkkaan josko tuota ois vielä niin säästyis postikuluilta :)

  VastaaPoista
 3. Jep, tuli jo meillekin tuota kangasta ja heti alkuunsa ompelin itselleni kotihousut. Niihin kyllä tartti tehdä näyttävät taskut, ettei näyttäisi yöhousuilta.

  VastaaPoista
 4. Meillekin on jo tulossa 2m tuota rakastamaani kangasta:). Itse en kyllä ompele, mutta äitini on ammattiompelija, joten eiköhän jotain ihanaa saada aikaan (minä suunnittelen)!

  VastaaPoista
 5. Minulla metrin palanen oikeeta ja metri tätä 2-laatuista. On se halvempi pikkaisen 'karvainen' verrattuna oikeaan ja ehkä pikkaisen eri sävyinen, mutta ei ole ollenkaan niin iso ero kun hinta antais ymmärtää....Katsotaan miten pesuissa kestää:)

  VastaaPoista
 6. Minullekin tuli 2-laatuisesta erästä ensin virheetön 0,5m palanen (blogissani tästä paita) ja sen jälkeen tummempi ruskea 1m palanen, jossa apiloiden varret on välillä liian ohuita. Mutta ei tämä virheellinenkään pahalta näytä :)

  VastaaPoista
 7. Mullekin tuli palanen ja ihan moitteeton oli sekin :)

  VastaaPoista
 8. Meillekin tuli tuota ja näytti eka ok:lta, pesussa vähän harmaantui ja tuli karvaisen näköiseksi. Nuo pöksysi on kyllä tosi ihanat, kun olen miettinyt mitä kankaasta tekisin...

  VastaaPoista