sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Lauantaina

Palataanpa ajassa lauantaille. Silirimps! (sellainen satukasettien sivunkääntämis-ääni)

Saimme pikatilaisuuden lähteä katsomaan Sellosaliin loppuunmyytyä Mimi ja Kuku keikkaa ja tokihan me sinne suuntasimme kun kyseinen duo on Mimon suosikki vanhastaan.

Itse en juuri kummempia heistä perusta mutta lapsien tähden...


Ensinnäkin,mainitsen nyt vielä kerran ihmetykseni siitä miksi Mimillä ei voi olla päällä asua jota tv-ohjelmassakin käyteytään?!
-Äiti,kuka tuo on? Tuo ei ole oikea Mimi?!
-Se on rakas vaan värjännyt tukan niinkuin äiti joskus.Sitä miksi sillä on reivikuteet en osaa sanoa...

Toiseksi,itsekkin teatteria pienellä budjetilla tehneenä tiedän että kannattaa ainakin koittaa piilottaa esim roikkuvat ipodit ja se että lavasteen on mahdollisesti askarrellut joku alle 10v.
Haluaisin kovasti tietää kieltääkö joku taho Mimiä käyttämästä ragdoll asuaan ja miten kuitenkin niin hyvän suosion telkussa saavuttanut duo vetää todella minimi rahoituksella showtaan.

Kolmanneksi,opetus on kiva olla mutta jatkuva opettaminen ja kouluttaminen alkaa tökkäistä nopeasti,ainakin aikuista.
-Tällä hahmolla on nyt kauhea hillovelttous kun se on syönyt liikaa karkkia,aijai ei saa pitää syödä vitamiineja.
-Nyt pitää pestä kädet käsidesillä!
-Pitää harjata hampaat! jne.

Neljänneksi,On kivaa jos aikuiskatsojille on joku vitsi piilotettuna,mutta kyllä niidenkin laatua voisi hiukan miettiä!
-Minä olenkin valelääkäri kun en ole opiskellut loppuun ja -otetaan kiinni narsisti-sika! eivät olleet varmaan kenestäkään viihdyttäviä.
Onneksi lapsella ei ole vielä ollut tapana nappailla huudeltavaa helposti.
Olisin nauttinut ehdottomasti narsisti-sika huuteluista julkisella paikalla.

Monenneksi,okej... kaikessa karmeudessaan esitys viihdytti lapsia.Meidänkin.

Tämän lauseen kirjoitan myös siksi että esityksen jälkeen kun lapset saivat tervehtiä hahmoja Mimiä näyttelevä Majka Nurmi sanoi Mimolle ottaen tämän syliin: Kiitos tosi paljon että just sinä tulit katsomaan meitä tänne!

Se lämmitti pientä vierasta ja äitikin taipui ajattelemaan että ehkäpä duo tarvitsisi vain hiukan apuja käsikirjoittamisessa,lavastuksessa jne.

Kuvat keikkareissulta latasin idioottina vanhaan tietokoneeseeni ja niitä laitan kun ehdin siirtää.Sen sijaan saadaan nauttia eilisen oleskelukuvista tähän väliin. :)Itse pääsin myös lauantaina nauttimaan aikuistenteatteria kun läksin piiiiitkästä aikaa rimpsalle tarkoituksena maistella siideriä ja katsoa improvisaatiota!

Painelimme kansallisteatterin lavaklubille katsomaan Reactoria eli improa ala kansiksen näyttelijät.
Ensimmäistä kertaa tuossa tilassa esintyvä ryhmä viritteli mikkejään reilusti tunnin yli ilmoitetun esitysajan ja tätä äitiä joka oli ehtinyt Mimiltä ja Kukulta olla kotona viisi minuuttia alkoi melkeinpä väsyttää odotellessa.
Kuitenkin setti saatiin pyörimään ja parisen tuntia improa nautiskeltiin sujuvasti.
Pienenä marinana narisen taas siitä että improja venytettiin taas liian pitkiksi ja vitsit laimistuivat edetessään,muuten kehoitan kaikkia joskus kokeilemaan lavaklubia!
Paikka on kiva ja porukkaa sen verran että itsekkin sai huudella ehdotuksia näyttelijöille! :)

Keikan jälkeen kävimme vielä yksillä Wäinössä josta meidät ajettiin tunnin jälkeen ulos koska joku iso putki oli haljennut pakkasen takia ja koko baari haisi paskalle.korjausmiehet oli hälyytetty paikalle.

Tähän tiivistyi hyvin se että päivä oli suhteellisen paska, mutta jotenkin kun sitäkin on liikaa niin siitä osaa jo nauttia. :D

5 kommenttia:

 1. Hei,

  blogissani on sinulle tunnustus <3

  Tiinu

  VastaaPoista
 2. Muistan jostain lukeneeni, että Mimi ja Kuku eivät tosiaankaan saa käyttää samoja juttuja ja vaatteita kuin telkkarissa, joku sopimusjuttu se oli:(

  VastaaPoista
 3. Moikka, näinkin teidät kun mimo halaili mimiä... hymyilin salaa sivussa, kun tajusin et teidän blogissa olen käynyt kurkkimassa muutaman kerran. Joten nyt oli pakko tulla heiluttamaan ja yhtymään sun kommetteihin keikasta. Olen nähnyt kyseiset sankarit kahdesti ja samat jutut molemmilla kerroilla, muutama uusi biisi oli nyt uudelta levyltä mukana. Jotenkin vaan hassua on se, että lapsiin uppoaa ihan kympillä! Ja heillehän esitys olikin! Ja pitää sanoa, että levyn hinta ei ollut paha 10€ ja nyt se soi koko ajan!

  T: Jonna

  VastaaPoista
 4. Mä oon vielä ihan ulkona noista mimeistä ja kukuista mutta nuo "sutkautukset" kuulostaa kyllä tosi typeriltä! Mutta mutta...mitkä nuo Mimon leggarit on? Ihanat!!

  VastaaPoista
 5. jonna: olisit tullut vaan heiluttamaan meille. :D
  mimo on aika helppo tunnistaa! minäkin taisin olla ainoa jolla oli räikeä punainen tukka. :D

  VastaaPoista