torstai 3. helmikuuta 2011

Sairasta menoa,edelleen...
Täällä ilmeisimmin podetaan uudestaan korvatulehdusta.
Ainakin oireet ovat palanneet joten epäilen ettei kaveri ole koskaan häipynytkään.

Mimolla tämä on kolmas tulehdus jos nyt on niinkuin epäilen.
Kaikki ovat olleet ns. kivuttomia vain kuume ja vihreä räkä ovat ne paljastaneet.
Korviin ei särje ollenkaan.

Koska muistan elävästi kuinka itkin lapsena lääkäriaseman odotushuoneessa kun velipoika karjui ja itki hädissään molempien vanhempien pitäessä häntä aloillaan kun korvia puhkaistiin meinaan kokeilla nyt josko paljon kehuja saaneella Urticalsinilla olisi parantavaa voimaa.

Aamupalaksi tästä lähtien deetä ja muuta vitskua höystettynä parilla nokkosnepparilla.Lipareessa lukee että soveltuu hyvin buustaamaan kalpeiden ja huonosti syövien lasten vastustuskykyä.
Siinnä vaiheessa minä nostan käteni: täällä! minulla on se! Kalpea lapsi,ihan valkoinen! Eikä se mitään syökkään! Auttaako jos taputtaa käsiä kun uskon myös keijuihin!

Tiedän varmaksi ainakin kaksi pientä poikaa jotka ovat putkituksen väistäneet äidin tarjottua urticalsinia.
Jos jollain on kokemusta otan mieluusti taas niitä vastaan!


Lopuksi vielä aivan asiaan kuulumaton Myysky joka on kasvattanut makoisat posket esittelee lastenhuoneen uudet verhot. :)12 kommenttia:

 1. Yhden lasten erikoislääkärin ajatus on että korvatulehduksia voidaan hoitaa reseptillä saatavalla nenäsuihkeella. Hän kuulemma suosittelee/kirjoittaa tätä aina ensin ja usein antibioottia ei tarvita ollenkaan. Tämän siis mainitsi kun kerroin lapseni korvatulehdus/antilooppikierteestä.

  Toivottavasti teillä tepsii nokkonen. Googeloin itsekin tuotteen, ei ole ennestään tuttu. :) Kalpeita ollaan täälläkin!

  VastaaPoista
 2. Voi mahdoton kuinka onkin vauva kasvanut!!! Meillä myös keskimmäisellä korvatulehdus ja taas kerran silmätulehdus, syksystä lähtien on ollut silmät tulehtuneena jo aika monta kertaa....Pitäis itsekin alkaa syöttämään jotain vitamiineja lapsille.

  VastaaPoista
 3. Ikävää tuo sairastelu. Tuntuu, että mekin ollaan sairastettu jo pari kuukautta tauotta=(

  Ompa teillä kivan näkönen lastenhuone. Mistäs olet noin kivat verhot löytänyt?

  VastaaPoista
 4. Mä en uskaltautuisi moisia rohtoja lapselle syöttämään, niin paljon näkee maksa-arvojen nousua sun muuta töissä, kun väki popsii luontaistuotekaupasta ostettuja "lääkkeitä". Asiasta sen enmepää tietämättä halusin kertoa mielipiteeni :).

  VastaaPoista
 5. Siis tuo nokkostabletti auttaa kalpeita ja huonosti syöviä lapsia??? En ole kuullutkaan. Mutta varmasti kokeilen jos toimii,meillä 8-vee koululainen ei syö mitään ja on kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni,mustine silmän aluksineen. :(

  VastaaPoista
 6. Meilläkin pojalla ollut tänä talvenajo viisi korvatulehdusta. Siirryttiin hänen kanssa nyt Gefilus-maitoon, kun siitä oli apua ainakin nuoremman neidon kanssa. Hänelläkin kun oli alle kouluikäisenä korvatulehduskierre.

  VastaaPoista
 7. Voi ei, Mimolle paranemisia. Upeet verhot!

  VastaaPoista
 8. Meillä vaihdettiin luomumaitoon kun keskimmäisellä oli vuosi sitten (2-vuotiaana) 5 tulehdusta peräkkäin, sen jälkeen ei ole ollut yhtäkään, vaikea sanoa auttoiko se vai joku muu, mutta luomulla jatketaan. 6-kymppinen korvalääkärimme uskoo vahvasti siihen että lasten korvatulehduksilla ja pastöroidulla maidolla on yhteys vaikkei siitä tieteellistä näyttöä olekaan. Äitini kertoo aina siitä miten pikkuveljelläni oli korvakierre ja putket ja joka aamu käytiin imemässä mätää tkeskuksessa, kun hän lopetti maidon veljeltäni kokonaan käytiin seuraavana aamuna eikä sen jälkeen enää koskaan:)

  VastaaPoista
 9. Niin. Meillä on myös korvakierteinen lapsi, melkein 6 v. Kolmannet putket menossa, kun ovat välillä irronneet. En oikein ymmärrä, miksi niitä putkia pitäisi vältellä, jos niillä kerran avun saa?

  VastaaPoista
 10. meillä siis mimolla on ollut kolme tulehdusta.yksi vuosi sitten ja kaksi nyt.Ennaltaehkäisemistä tässä kokeilen. :)

  VastaaPoista
 11. Ihanat tytöt ja ihana huone!

  VastaaPoista
 12. Heippa,

  meillä pilkotaan valkosipulia yöksi lasten sängyn viereen kuppiin, kun alkaa flunssa/nuha/korvaoireita ilmaantua. Samoin jätetään maito hetkeksi pois. Onhan teillä maitohappobakteerit käytössä?

  -Outi

  VastaaPoista