tiistai 1. helmikuuta 2011

Tahdon!

Minä haluan tälläisen!
TARVITSEN TÄMMÖISEN! :D

Myy on tänään 2kk ja neuvolassa kerrottiin kaverin painavan 4600g ja olevan 55.5cm pitkä.
Neitonen on samaa kaliiperia siskonsa ja isänsä kanssa ja meillä joissain merkeissä mennään jo 68cm koossa!! :O
Selkä se on mikä kasvaa hihat viipottelevat tyhjinä sitten.

Myy viettää pitkiäkin tunteja hereillä tiiraillen ja naureskellen maailmaa.
Yleensä imetystyyny riittää istuimeksi ja kaveri viihtyy mutta nyt kun tyyppi koittaa kammeta siitä joka suuntaan tarvitaan järeämpiä kalusteita.

Olen tullut siihen tulokseen että kaverin päiviä helpottamaan haluan tuon BB:n sitterin!
Mutta vitsi että se on hintava!
Kävin tänään sitä katsomassa cittarissa: 145e! Sinne jäi...vielä toistaiseksi...
Totesin että itiksen Lastentarvike myy 119e hintaan. Olin melkein jo menossa!
Nyt vielä tutkailen huutista...

Eihän kellään viereksi nurkissa turhaa??!
Minua saa vaivata maililla!
(hannajuutilainen@gmail.com)

Otan mielelläni vastaan myös kehuja kyseisestä värkistä! :)

17 kommenttia:

 1. Loistava peli :D Meillä oli, mutta ei se kyllä satkua sillon maksanu! Eikös noita oo huutiksessa?

  VastaaPoista
 2. No ainakin meillä tuo oli rengasliinan ohella paras vauvahankinta kuopuksen aikaan!

  VastaaPoista
 3. Arvaa Hanna, kun lätkäsin meidän suht jäntevän 4kk tohon niin sehän nitkahti ihan etukenoon heilumaan koko tyyppi. Ei sopinut niin yhtään meille. Tästäpä viisastuneena ostin seuraavalle, sitä vanhempaa BJ mallia imtoivan Emman retrositterin, keinuu samalla lailla kunnolla eikä ollut paha hinta.

  Siis meinaan vaan, että kokeile ensin. Ei välttis oo maailman paras sitteri vaik hinta ja luukki on niin vau.


  - Hemmin äippä

  VastaaPoista
 4. Paras sitteri ever. Me saatiin esikoisen odotusaikaan vauva-lehden tilaajalahjana ja sitä käytti erittäin ahkeraan 3 lapsta. Vaikka oli väriltän ruma kun mikä (tummansininen) niin oli niin hyvä. Se keinuu tosi hyvin ja on silti jämäkkä. Saa säädettyä muistaakseni kolmeen asentoon ja menee littanaksi säilytystä varten. Vein kirpparille kun kolmas lapsi oli noin vuoden ja kyllä nyt harmittaa kun neljäs on tulossa ja tarvetta olisi. Meillä lapset nukkui siinä pikku unia ja viihtyivät muutenkin esim ruokaa tehdessä. Suosittelen todella. Meidän Prismassa oli 139€ ja itsellä olisi myös ostoslistalla.

  VastaaPoista
 5. Meillä oli käytössä puolivuotiaaksi aamusta iltaan, vauva viihtyi siinä vähän liiankin hyvin! Maailman paras hankinta, ja kun oon katellu kavereiden surkeita sittereitä, niin olen ollut erityisen tyytyväinen siihen omaan BB:hen. Suosittelen!

  VastaaPoista
 6. Ei kokemusta tuosta uudesta, mutta meillä oli se vanha, varmaan 70-luvun peruja. Oli ihan ehdoton vekotin!! Että jos jostain löydät sellaisen vanhan, vaikka huonokuntoisenkin, niin äkkiäkös ompelet siihen uuden kankaan :)

  VastaaPoista
 7. -20% aletusta Stockkalla
  tarjouskoodi on ST20TRJS

  VastaaPoista
 8. Aivan paras sitteri ikinä. Suosittelen todella!

  VastaaPoista
 9. Mä jotenkin pidin sitteriä vähän höpöhankintana,mutta äitini tuon meille lahjaksi osti.
  Ja siitä oikeesti oli iloa. Varmaan käytetyin vauva-ajan tarvike. Tyttö istui siinä siihen asti,että alkoi kävellä:DLoppu aikoina rupes kyllä olemaan vauhdit aika hurjia.
  Ja tosiaan,ei pysty myymään kun on pakko säästää seuraavalle;)
  Mutta maksaa itsensä ehdottomasti iloisena vauvana takaisin!

  VastaaPoista
 10. Heippa, meillä samanlaisia kokemuksia Hemmin äipän kanssa. Viisikuinen tyttöni on kolmesti meinannut nitkahtaa maahan tuolla vekottimella. Lukkosysteemi ei toimi tuossa balance-mallissa. Laitoimme juuri reklamaation menemään BB:lle ruotsiin. Katsotaan mitä he vastaavat, halusivat sitterimme sinne testattavaksi. Tälläisia kokemuksia meillä. Toivottavasti löydätte hyvän sitterin!

  VastaaPoista
 11. Mulla on tosiaan kaverilta se lainassa ja härregyyd miten hyvä peli!! Pikkasen ois meillä elämää helpottanut ton esikoisenkin kanssa jota kantelin kokoajan... SUOSITTELEN!! En ymmärrä miten oltais pärjätty (tai lähinnä minä ja 2 kättäni arjesta ilman tota!) Jos et huutiksesta löydä niin se on todella sen 119€ arvoinen, ite ainakin ostaisin. Varmaan saat hyvällä hinnalla myytyä sit eteenkinpäin.

  Pave on nyt huomenna sen 4kk(!!) ja edelleen viihtyy todella hyvin, kattelee siitä ympärilleen ja meillä niin suihkussa käynnit ku koko perheen yhteiset syömishetket hoituu ja P on rauhallinen. Ollaan otettu toi jopa ravintolaan mukaan kun mentiin naimisiin :D Siis ihan ehdottomasti hintansa arvoinen.

  VastaaPoista
 12. Minä sain onneksi ostettua kyseisen sitterin halvalla kaverilta. Aluksi mietin että pärjään sillä perusvanhalla mut sit tosiaan kaveri kysy et tarviinko ja voihan vitalis on kuulkaa eroa sitterillä ja sitterillä! Kyllähän se uutena kirpasee mutta on sillä aika hyvä jälleenmyyntihintakin : ) jos se yhtään lohduttaa. Mun täytyis mennä ostaan se lelu joka kuuluu tohon sitteriin Sofi tajusi tänään et kun heilautan kättä niin se heilauttaa tota lelua, Ihana ♥.

  VastaaPoista
 13. Ihan ehdoton kapistus ja yksi parhaista vauva-ajan hankinnoista! :)

  lumia

  VastaaPoista
 14. Meillä on vuonna 2009 ostettu Balance. Ei ole ollut mitään lukitus ongelmia. Ja siinä on keikkunut n.10kg vauva TOSI rajusti:)

  VastaaPoista
 15. Meillä on tämä käytössä ja on se vaan niiiiin hyvä!

  VastaaPoista
 16. Hyvinkään Citymarketissa tarjouksessa/poistomyynnissä -50% Eli jos joku tarvitsija täälläpäin asustelee niin mars sinne ostoksille =)

  VastaaPoista
 17. Yhdyn muihin kommentteihin: paras sitteri ikinä, tosin muita ei juuri kokeiltu. Siinä meidän puolivuotias keinuilee ja torkkuilee. Meidän versio on lähes 8 vuoden ikäinen ja tummansininen. Neljä lasta siinä on jo keikkunut, ja vieläkin kestää.

  VastaaPoista