tiistai 19. heinäkuuta 2011

Vähä-lapsista

Isosisko lähti yökylään iskän tädille jossa vielä on bonuksena mummikin seurana.
Saimme siis vähä-lapsista aikaa!
Arton intressit olivat ruoka ja shoppailu.
Omani olivat Myyskän välikausikamojen kartoittaminen ja ne samat. :D

Eilen pääsin pitkästä aikaa ostoksille ihan oikeaan kauppaan ja kävin DPAMissa ostamassa uusia sienikuvioisia söpöilyjä!
Matkalla tarttui mukaan myös tosi hyvällä alella -50% Poppiksen windstopperin 74cm.
Hintaa jäi muistaakseni 24€.
Hiukan reilu on mutta onhan siihen syksyyn aikaa eikä hennonnut enää ostaa sitä pienempääkään.

Tässä nyt vihreän pipon kanssa mutta pinkit asusteet on myös hankittu. :)Haalari on vielä ostamati.

Kun kuteet oli katseltu lähdettiin sitten sinne syömään.
Miten helppoa on olla liikkeellä vain ihan mini-ihmisen kanssa.
Miten sitä kuitenkin ajattelee lähes joka käänteessä mitä se toinen olisi sanonut tuosta ja tuonkin olisi voinut näyttää!
Nautittiin nyt kuitenkin näin. :)Myyllä on kaksi söpöä hammasta ja olen ulkona syödessämme usein pyytänyt hänelle keittiöstä kurkun tai porkkanan.
Usein siivun tai tikun tai kaksikin saa ilmaiseksi,kannattaa kysyä!
Vain kerran olen joutunut maksamaan kaksi euroa muutamasta narskuteltavasta.

6 kommenttia:

 1. Teillä kun on Mimo tuommoinen hoikkis, niin minkä merkkisiä välikausihaalareita teillä on ollut? Testasin yhtä Jonathania, mutta sinne ois mennyt kolme Veetiä... Ei viittis summassa kovin monta ostaa :)

  VastaaPoista
 2. Noin pienen kanssa ulkona syöminen oli niin kivaa. Meillä neiti on sen 1 v 9 kk ja nyt on kyllä hankalaa. Aika nopea saa olla syömään, jotta reissu säilyy kivana :).

  VastaaPoista
 3. me tilattiin neidille kasviksia samanikäsenä ko myy nyt ja hyvin usein sai ne ilmaseks, tosin meillä tuo sormiruokaili (kun ei suostuunu siihen, et lusikoidaan...). vai et kk ois hankalaan aikaan, et ulkonasyöminen hanlkaloituu, eli meillä ei mittää ongelmia syödä ulkona ton 1v 8kk:sen kanssa - ei edes yksin :) (ja toiv. tää ei nyt sit heti kostaudu... ;)

  VastaaPoista
 4. Noloa ravintolalta pyytää edes euroa pikkulapsen kurkunpalasta :D Esim. Thaimaassa on ihan eri meininki. Mentiin ravintolaan, ja kysyin, pystyisivätkö valmistamaan jonkin annoksen siten että 1-vuotias voisi syödä sitä. Tarjoilija meni keittiöön kysymään ja hetken päästä kokki pelmahti paikalle ja kysyi, sopisiko että hän tekisi perinteisen thai-vauvanruoan, riisikeiton. Keitossa oli riisiä, kasviksia ja pikkiriikkisiksi hituloiksi silputtua kanaa. Lapsen annos tuotiin samaan aikaan kuin meidänkin, kaksi tarjoilijaa istuutui viereiseen pöytään ja alkoivat syöttää vauvaamme, eikä lapsen ruoasta tai syöttämispalvelusta peritty latiakaan. Tippiä saivat kyllä :)

  VastaaPoista
 5. Minä olen niiiiin samaa mieltä siitä kuinka helppoa on olla yhden pienen minin kanssa liikkeellä, verrattuna siihen että rahaa noita 2-4 isompaa mukana. Minusta on mukava seurata Myyn kasvua kun tuo oma pienin on suurinpiirtein saman ikäinen. Myy on kyllä niin suloinen pakkaus ♥.

  VastaaPoista
 6. Vierailulla blogissasi, aivan ihania lapsia! :D

  VastaaPoista