tiistai 30. elokuuta 2011


Taas liian kauan viime bloggauksesta mutta kun ei jassa! :(

Viikkailin vaatteita kaappeihin ja mietin tuota iskää ja sitä kuinka se onnistuu joitan poikkeuksia lukuunottamatta pukemaan lapsiväelle kuitenkin yhteen natsaavia ja toisiinsa sointuvia vaatteita.

Päätin kokeilla kuinka paljon mies oikeasti kuuntelee/seuraa näitä akkain jorinoita ja "ymmärtää" vallalla olevia trendejä.
Siispä pyykkikasasta kaivoin nopsaan lähellä olevia (okei,toppiksen hain... ) kuteita muutamiin kuviin.
(ovat siis ryppyisiä jne!! )


Kysymys 1.

Yhdistä kuviin merkit : Mini Rodini,Polarn O Pyret,Marimekko,Meandi,Metsola,Moonkids.Arto: Meillä on kahdelta merkiltä tälläiset siniset housut... toinen on Meandi ja toinen Metsola... Tää on Metsola.Arto: Tästä mä sanoisin että tää on nyt sitten Meandi.Arto: Tää on MarimekkoArto :Tää on poppia.Arto: Mini Rodini? Eikun toi mariannebody oli Moonkidsin? Moonkids.Arto: No tää on se Mini Rodini?

Kysymys 2.

Nimeä kaksi lasten ulkovaatemerkkiä?

Arto: Molo Kids ja Nova Star

kysymys 3.

Mistä yleensä ostan lasten vaatteet?

Arto:Kirppikseltä,Lindexiltä.

Kysymys 4.

Paljonko kuvissa olevien merkkien vaatteet maksavat esim paita?

Arto: Metsolat: 26e paita?
Meandi: Varmaan vielä enemmän...29e pitkähihainen?
Marimekko:Eiks nää oo kaikki melkein saman hintaisia? Sanon että body 19-21e?
Poppi: Popin toppahaalari on jotain 149e! Trikoovaatteet ehkä... leggarit 14e?
Minirodini:Mitähän se body maksaa uutena? Varmaan 30e! No sanon 23e body!
Moonkids: Paita 18e

Kysymys 6.

Mikä näistä on kallein merkki?
Arto:Marimekko? Se on niin saatanan kallis merkki!

Kysymys 7.

Mistä saa esim Mini Rodinia tai Poppia?
Arto: Kirppikseltä!
Hanna: Ei se ole vastaus! :D
Arto: Nettikaupasta

Arto: Poppia saa ainakin Polarn O Pyretin myymälästä!

kysymys 5.

Nimeä näiden lisäksi ainakin yksi lastenvaatemerkki/liike?
Arto: Nova Star ja Molo kids! :D


Yllättävän hyvällä pohjalla on näköjään meidän vaateasiat. :D
En tiedä olisinko itsekkään erottanut kuvista Lindexiä Henkkarista tai Gappia Nexteistä mutta paljon minusta myös kertoo että kun minulla on itselläni joskus ollut pöytä Piilossa yrittää meidän iskä aina ostaa siitä jotain!! :D

Eli oli rele mistä tahansa ostettu tai mitä merkkiä tahansa kunhan se on meidän skidien oloinen se on aikas cuulia.

Olisi hauska tietää miten muut iskät suoriutuvat!
Kuviani saa lainata tai ottaa omia. :)

21 kommenttia:

 1. Tää oli huippu. Meidän isäntä tunsi meandi (oli pakko kun olin myyjänä 3v), polarn o pyretin ja marimekon. Muutenkin osasi vastata ihan ok, tiesi esim ticketin yms. Olin todella yllättynyt, minun jorinat ei olekaan menneet toisesta sisän-toisesta ulos. Kokonaan ainanakaan:)
  -mari-

  VastaaPoista
 2. Mie kyllä haluisin tietää, et osuiko Aa ees sinnepäin arvauksissaan?? Ite en ois erottanu muuta kuin et "oho onpas tää yks kuosiltaan marimekon tyyppistä".. niin se aika ja vaatemerkit kulkee mummien ohi :D

  VastaaPoista
 3. Mainio! Meillä ei varmasti tunnisteta mitään eikä ole käsitystä vaatteiden hinnoista. En kyllä ala edes testaamaan. Parempi kun ei tiedä. Olen niin tehokkaasti ominut lasten vaatettamisen ja shoppailun itselleni. Ja pakko todeta, että on NIIN upea tuo haalari. ;)

  VastaaPoista
 4. Mun mies tiesi Marimekon, ei mitään muuta. Ulkovaatemerkiksi sanoi Reiman. Hinnoiksi arveli paita 10-20e ja haalari 70e. Ei osannut sanoa erityisesti mistä vaatteet ostan "sieltä sun täältä.." Ostan kuitenkin paljon Meandia ja Popin myymälässä on ollut itsekin monta kertaa :D

  VastaaPoista
 5. Vautsi, hyvä Arto! Tosi hauska postaus. Meillä mies tietää kyllä kanssa aika hyvin merkit ja hinnat. Ei kyllä erottaisi toisistaan noin hyvin mutta osaisi nimetä merkkejä ja kertoa hintoja.

  VastaaPoista
 6. Buahhahhaa, meidän iskä olis pihalla kuin lumiukko. Ei todellakaan tietäisi merkkejä. Isoa osaa ei olisi kuullutkaan. Eikä taatusti tietäisi, kuinka paljon maksavat (jos tietäisi, saattaisi ehkä mutista vieläkin enemmän...).

  Jenni

  VastaaPoista
 7. "Marimekko? Se on niin saatanan kallis merkki!
  "

  :D:D:D

  ¤ nauraa kuset housuissa ¤

  TÄÄ OLI IHAN HUIPPU POSTAUS!! Ihana ukko sulla :D

  Meidän mies ei tiedä tuon taivaallista vaatteista. Hyvä kun erottaa, että paita puetaan päälle ja housut jalkoihin. (Anteeksi! Hyvä mies se kaikinpuolin muuten on, mutta yhtäkään vaatemerkkiä se EI tunnista)

  Sulla on aikas valveutunut mies noin lastenvaatemerkkien suhteen!

  VastaaPoista
 8. Wow, melkoinen suoritus, jos ei ole aktiivisesti noista kiinnostunut. Meidän isi osaa erottaa pitkähihaisen paidan lyhythihaisesta.

  VastaaPoista
 9. Tää oli hyvä!
  Hattutemppu mieheltä sanoisin. =)
  Mun mieheni ei tiedä lastenvaatemerkeistä yhtään mitään. Ei sitten mitään.
  Marimekon raitapaidan ehkä tunnistaisi, kun käyttää niitä itsekin.Muita ei tunnistaisi.

  ---anrinko (Prinsessa & Auto)

  VastaaPoista
 10. Arto on ihan pro!

  Meillä mies tunnistaa paidoista Molo kidsit. Ja sen lisäksi osaa nimetä, että meillä vaatteita ostetaan H&Mltä (varmaan 80% sisähousuista onkin sieltä).

  Ulkovaatteissa mies on pätevämpi tietää Reimatecin, Jonathanin ja Ticketin. Ja uskoo jopa erottavansa ne.

  VastaaPoista
 11. Jep, aika hyvä mies on Hannalla!
  Mut hei, sehän on saanut vähän harjoitella sun kaupassa, niin kait se nyt ihan vähän tietää!! :-D

  Suoraan sanoen, mieheni ei edes tiedä puoliakaan merkeistä, koska osa on myös sellaisia mitä meillä ei käytetä (Me&I, Metsola, MiniRodini..) ja myös ihan sen takia, koska sitä ei kiinosta käpyjäkään minkä merkkisiä vaatteita mä kiskon lapsen päälle.
  Hinnoistakaan sillä ei ole mitään käsitystä, sillä meillä on niin iso osa kirppikseltä ostettuja, niin ehkä sille on syntynyt aikamoinen hinta-vääristymä! ;-))

  VastaaPoista
 12. Mun mies ei tietäis näistä mitään... :D Marimekon saattais tunnistaa mutta muuten ei.
  Yleensä sen kiinnostus lastenvaatteisiin jää siihen että pukee joskus pojan! ;D
  No okei, joskus katselee lapselle vaatteita ihan netistä! Rockefellaa myydään samassa nettipuljussa kuin mistä tilaa omia vaatteitaan ja sen merkin vaatteista tykkää mieskin. =)

  VastaaPoista
 13. Aikamoinen suoritus kyllä Artolta =)
  Meillä ei mies varmasti tietäis yhtään merkkiä, eikä varsinkaan niiden hintaa. Parempi näin, sais slaagin jos tietäis mitä jotkut vaatteet on maksaneet. Ite se ostaa vaan itselleen mahdollisimman halpoja vaatteita ja kirppikseltä myös, eikä ymmärrä yhtään et miks vaatteisiin pitäis laittaa paljon rahaa, kun mieluummin vois olla vaik alasti ja ostaa niillä rahoilla suklaata.

  psssst, kurkkaa blogistani ihku arvonta

  VastaaPoista
 14. Hyvä postaus.
  Erityisesti nauratti , että iskä pyrkii väkisin ostamaan teidän omasta pöydästä jotain. Tiedätkö miksi? Ne tuntuvat niin turvallisen tutuilta ja omanoloisilta.Värit ja kuosit.Loppujen lopuksi miehet on tajuttoman turvallisuushakuisia.

  Sain vuosia sitten äitienpäivälahjaksi Kaj Stenvallin taulun. Paketin avatessani olin suurena kysymysmerkkinä;
  " Miksi sä ostat mulle tän saman taulun, kun on vuosikausia ollut ripustettuna meidän olohuoneen seinälle??"
  Mies;" Ilmankos se tuntui niin tutulle..."
  Voi pölvästi...

  Onnea myös uudelle yritykselle. Mähän näin susta joskus unen , jossa me tavattiin kirpparilla. Ja niinpä susta tuli kuin tulikin kirppiksen täti.Harmi, kun olet niin kaukana piilossa.Taisin käydä kommentoimassa untani sun blogissa, siitä on kai pari vuotta??

  VastaaPoista
 15. Mä en oo niin miehen kuullen puhunut noist vaatteista. Ainoo et joskus kironnu miten kalliita vaikka haalarit on. En tiedä tietääkö mies siis mitään merkkejä/onko edes katsonut.

  VastaaPoista
 16. Aika hyvä suoritus.:D

  Meillä mies ei tiedä vaatemerkeistä tai niiden hinnoista yhtään mitään. Parempi ettei tiedäkkään. Mun mies on todella erittäin pihi eikä yleensäkään suostuis maksamaan mistään yhtään mitään (ja mä hakkaan täällä päätäni seinään, kun uutta kotia pitäis sisustaa). Mä ostan meillä kaikki vaatteet, lastentarvikkeet yms.yms. ja mies ei ole niistä yhtään perillä.:)

  -Helmi

  VastaaPoista
 17. Mä en viitsi edes kokeilla, koska miestä ei kiinnosta ei ollenkaan, joten en viitsi edes yrittää... Tunnistaisi varmaan Hilfigerit ja ton Marimekon. Toisaalta eipä tuon tarttekaan tunnistaa ;)

  Rose

  VastaaPoista
 18. Aika pro mies siellä! :)

  Kiitokset nauruista myös Tyttötiimille! Tuttu ja turvallinen taulu... ;D

  VastaaPoista
 19. Tää oli hauska, täytyypä laittaa omakin mies testiin :) Hienosti teillä tiedettiin

  VastaaPoista
 20. tosi hauska. meillä mies ei ihan haltsaa.. on mm vienyt tytön päiväkotiin ilman kenkiä ja ei kyllä tietäis yhtään muuta merkkiä sanoa kuin reimatec :D muttei varmana tietäis miltä se näyttää.

  VastaaPoista
 21. Teidän iskä on hyvin perillä asioista. Mun on pakko kertoa. Kun eilen menin Piiloon meidän iskä tarjosi, että menisi mun sijasta ostamaan vaatteita ja meikä menisi lasten kanssa puistoon. Siihen vastasin "niin varmaan". En oikeasti uskalla antaa meidän isille lupaa ostaa lapsille vaatteita. Kerran, kun Alisa oli vielä vauva, iskä kävi hakemassa pyytämäni puolipotkarit Henkalta ja Maukalta. Tois sitten vaaleansinisiä. Ei se mitään, väri on kaunis, mutta meillä ei ollut yhtään bodia, joka kävisi näiden kanssa. Se tais olla viimeinen kerta, kun hän oli shoppailemassa lapsille vaatteita. :)

  VastaaPoista