sunnuntai 4. syyskuuta 2011

BlafreOdottelimme.Poseerasimme.Konttailimme.Nauratimme Venla-vauvaa.Treenailimme seisomista.Katoimme pöydän koreaksi ja päästimme Blafret irti! :)
Tänään Piilossa pidimme blafre kutsut.Itse tykkään tuotteista kovasti!
Meille eksyikin juomapullo,kangaskukkaro,ruokalappu ja veljenpojalle oma juomapullo.

Meille kutsuja piti AinaKidsin Inka. (löytyy vaikkas feisbuukista jos haluaa ihan omat!)


7 kommenttia:

 1. Ompas söpöjä juttuja! Tosiaan eka kerta kun kuulen näistä. Olen selvästi ihan out. ;) Sorry unohdin tuoda sulle sen omppukankaan. Siellä piipahtaminen oli ihan hetkenmielijohde, joten eihän se olis kyllä ollut edes mukana. Tuon toisen kerran. (hyvä syy tulla taas tekemään löytöjä).

  VastaaPoista
 2. Noi on ihania! Meiltä löytyy juomapullo. En tiennytkään, että järjestää kutsuja...

  VastaaPoista
 3. söpöjä! en ole minäkään ennen kuullut näistä!

  VastaaPoista
 4. Nämä on myös mun suosikkeja ja olenkin miettinyt, pitäisikö ottaa myyntiin. Vaikka lapset olis jo teini-iässä niin ostaisin varmaan omaksi iloksi ;D Saa nähdä jääkö sitä yhtä lapsenmieliseksi, kun lapset oikeasti kasvavat isoiksi. Olen sellainen purnukkafani, että niitä aina hamstraan. Kutsuilla tulis varmaan sellainen pakkosaada-fiilis, eikä loppujen lopuks osais päättää, että mitä ostaa, kun on niin monta ihanaa kuosia...

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle tunnustus.

  Ja ihania tuotteita - täytyypä harkita omia kutsuja.

  VastaaPoista
 6. Voi Hanna! Aina sä esittelet täällä blogissa jotain, johon rakastun täysin! Nyt on pakko saada noita, nuohan on IHANIA!!!!

  VastaaPoista
 7. Mäkin olen ihan kalkkis ja totaalisesti out, kun en ollut koskaan kuullut moisesta. Mutta ehkä senkin takia että nämä nyt ei minuun vaan iskenyt. Ei mitään mitä nyt tarttisin tai mitä olis pakko saada.
  Mutta silti kiitos että infosit ja tällainenkin trendeistä tietämätön tietää nyt mistä puhutaan! :-)

  VastaaPoista