maanantai 11. lokakuuta 2010

Shampoopuudeli, mikä mättää?




Olen aina pitänyt hauskana shampoodlen niitä pitkäresorisia kuteita.

Nyt sitten kun kohtasin sen mieluisen huudosta adoptoin meille kaveriksi sellaisen froteisen oliivinvihreän.
Ajattelin fiksuna likkana että jos ei olekkaan kiva niin ei sitten tullut ainakaan maksettua täyttä hintaa.

Setti on kivan näköinen noin muuten mutta meille tulleessa koossa 100cm 3-5v on parikin ongelmaa.
Housujen vyötärö on niin leveä että kaksi mimoa mahtuisi siihen.
Takki on lyhyt!

En näkisi kyseistä takkia koskaan viisivuotiaan päällä kun meillä se on juuri lantiolle tulevan pituinen.

Brutaalisti kävin käsiksi merkkikuteeseen ja kiristin kuminauhaa housuissa.
Nyt ne on ihan kiva ja istuvat.

Minkä mallisille nämä on sitten tarkoitettu?
Mielestäni resorit lahkeessa kuitenkin ovat myös aika napakat...
Kiva on mutta jotenkin joku mättää?

Kuulisin mielelläni käyttökokemuksia tms!
Vauhtivekaroiden äiti tule apuun! :D



20 kommenttia:

  1. Minä olen aina ihaillut Shampoodlen asuja. Meillä kävi pyörähtämässä yksi puku. Ensin ajattelin että ihanaa, kerrankin isoillekin tytöille jotain kivaa, koska kokoja on ainakin 140 cm asti. Housut oli ok, mutta huppari oli lyhyt ja leveä. Leveydeltään sinne olisi mahtunut kaksi tyttöä sisään. Joten puku sai lähteä takaisin sinne mistä tulikin. Olen miettinyt tekeväni oman version tuosta asusta :) Sinäkin varmasti osaisit. Oletko muuten ommellut omalle tulevalla vauvalle vaatteita? :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen ihmetellyt noiden takkien lyhyyttä. Vaikka hiharesoreiden puolesta menisi, napa vilkkuu :( Ja meillä myös aiheuttaa vähän harmaita hiuksia piukat lahjeresorit...

    VastaaPoista
  3. marengi: ihan samat fiilari. leveyttäkin meilläkin on aika paljon. :/

    En ole tehnyt vauvan eteen juuri mitään!
    Pitää varmaan pitää joskus talkoot ja tehdä nipputolkulla leggareita tms. :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä postaus - tietääpä pysyä erossa moisesta merkistä, vaikka ihastellut olen minäkin monesti.

    VastaaPoista
  5. Mä voisin todeta tähän, että mitä mä sanoin noista shampoopuudeleista :)

    VastaaPoista
  6. rva kepponen: mä sanon sulle että NÄÄNÄÄÄNÄNÄNÄNÄNÄNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
    Sä puhuit vaan visuaalisuudesta! nyt on kyse toimintaperiaatteesta prkl! :D

    Keskustellaanko vähän sucredorkien käytännöllisyydestä? ;D

    VastaaPoista
  7. Hih mä en tykkää noiden ulkonäöstä joten kivaa jos eivät ole edes toimivia :P Miksi niitä on sitten olemassa?

    VastaaPoista
  8. lakatkaa rutkuttamasta! :D
    Musta ne on söpöjä!

    VastaaPoista
  9. Minusta huppari on tarkoituksella sellaista lyhyttä mallia. Pitkäselkäiselle ei varmaan ole paras malli. Housujen vyötäröresori on kyllä väljä varsinkin lahkeisiin verrattuna.
    Lapsella on (ollut) pukuja yhteensä 3 kappaletta ja mitoitus on kyllä melkoisen vaihtelevaa, 1 puku jäi vähälle käytölle kun oli niin leveä.

    Kivalta tuo kyllä näyttää Mimon päällä.

    VastaaPoista
  10. Mä en ole oikein koskaan osannut päättää tykkäänkö noista tosi kovasti vai enkö tykkää ollenkaan :) Tämän keskustelun perusteella sitten viimein päätin, että en taida tykätä ;D

    VastaaPoista
  11. Hih, täällä sellaisen lapsen äiti, jolle puku istuu! Harmi jos isommissa koissa on vyötäröt löysät, mutta +80 koko on ainakin meillä hyvä vyötäröstä, vaikka laidastaan kaikki Lindexit ja H & M:t tippu siinä koossa jalasta. Selkäkin on mukavan lyhyt lyhytselkäiselle tytölle!

    VastaaPoista
  12. Shampoodle on muuttanut mitoitustaan aika lailla tuosta froteekaudesta. Noita froteisia (lime, turkoosi) pukuja oli myynissä pari vuotta sitten tai aiemmin. Froteiset olivat huomattavasti leveämpää mallia kuin nyt nämä collegekankaiset.

    Meillä ollaan käytetty vain näitä collegekankaisia pukuja, ja niissä ei ole ollut ongelmaa vyötärön löysyyden tai lahjeresorien tiukkuuden kanssa. Meidän pojat eivät ole suorastaan "laihoja", mutta hyvin hoikkia kuitenkin ja Shampoodlen housut pysyvät meillä parhaiten päällä.

    Myös tuota takin mallia on parannettu (leveyttä vähennetty ja pituutta lisätty), mutta tosiaan malli ei ole hirmuisen pitkä, mutta ei nyt mikään napaversiokaan. Minusta sopii tällaisenaan hyvin puvun tyyliin.

    Eli ainakin minun mielestäni, onnistunutta tuotekehittelyä on tapahtunut Shampoodlella viimeisen parin vuoden aikana :)

    VastaaPoista
  13. Onko ne voinut pesussa jotenkin lörpsäyttää muotonsa ja/tai kutistua tai jotain... ei varmaan. En ole pitänyt niistä ennenkään ja nut en sitten senkään vertaa:-)

    VastaaPoista
  14. Mäkin ostin tuollaisen aikoja sitten, käytettiin muistaakseni kerran tai kaksi ja meni kiertoon. Lahkeet olivat aivan liian kireät, huppari kummallisen mallinen jne. Harmi, sillä olisin mielelläni ostanut meille mustan tai harmaan, mutten taida viitsiä.

    VastaaPoista
  15. Meidän hoikkeliinille olivat myös aivan liian leveitä, joten pistin kiertoon. Ompelin itse housuista kapeat kopiot ja 5-vee poitsu rakastaa pitkiä resoreita. Kutsuu niitä prinssihousuikseen. :D

    VastaaPoista
  16. Me&I:lla on tänä syksynä mallistossa samantyyliset housut, joissa on pitkät resorit lahkeissa. Meillä on ja ne on tooosi kivat. Ja niissä on kiristettävä vyötärökumppari!

    VastaaPoista
  17. Mä tykkään näistä! Meillä on vaaleanturkoosi froteinen 80+ koossa ja hoikalla pojalla käytössä. Voishan se vyötärö olla kireämpi, mutta kyllä ne päällä pysyy :) Aion ostaa jatkossakin, on mielestäni niin himpatin suloisen näköinen pikku-ukon päällä ja muutenkin olen laatuun ollut tyytyväinen.

    VastaaPoista
  18. Minäkin ostin huuman ollessa ehkä kuumimmillaan toissa talvena tytöille asut ja en voi muuta sanoa, kuin että onneksi olivat alessa... En tykännyt sitten yhtään.

    Yläosien leveyden lisäksi mitoitus oli minusta muutenkin pielessä, hihat ja lahkeet tosi kapeat ja tosiaan housujenkin vyötäröllä sitten leveyttä riitti. Esikoisen puku jäi noiden kapeiden lahkeiden ja hihojen kanssa täysin käyttämättä, vaikka oli ihan reilu kokokin, olisi pitänyt mahtua vielä reilu 10 cm pidemmällekin. Lapsi vaan tuskastui, kun ei itse saanut niitä puettua päälleen ja resorit oli niin tiukat, että valitti, että koskee.

    Meillä yläosat oli pään yli vedettävää mallia ja niissä oli tuon lisäksi vielä ongelmana kaula-aukon koko, ei tosiaankaan jäänyt siitä kinnaamaan... Ehkä nuo uudemmat mallit on sitten paremmalla mitoituksella, mutta jokseenkin ei ole tullut innostusta testata. Idea ylipäänsä toimii minusta parhaiten lämpimämpään aikaan, kun alle ei tarvitse pitkähihaista ja -lahkeista kerrosta.

    VastaaPoista
  19. Oon monta kertaa haaveillut Shampoodlen puvusta, mutta ostamatta on vielä jäänyt. Tykkään kyllä kovasti! Toivottavasti mitoitus tosiaan on nyt uusimmissa parempi. :)

    VastaaPoista
  20. Hei! Pakko kommentoida (ja vähän mainostaakin); näilläkin sivuilla vilahtanut kotimainen Beibamboo tekee 'haaremihosuja', jossa lahje ei ole yhtä tiukka, eikä yhtä pitkä, kuin nuo Shampoodelit (joita itsekin olen tyttärellä käyttänyt). Beibamboon housuissa myös polvivahvistukset ja sisälahjesauma jätetty pois. Koot 50-90 asti. Tekeillä juuri nyt keskosille suunnattu mallisto, jota Kätilöopisto tilasi tänään. Kippis! www.beibamboo-shop.com
    PS Niitä voi myös vuokrata...:) terkut, Nina

    VastaaPoista